Bi mektup-Fikir istiyorum

kempes89

New member
Reaction score
0
N...y biliyorum 40 dereden su getirsem olmuyacak dilediklerim.İnan bana ben seni seviyorum.Bunu söyliyebilmek hiç mi hiç kolay olmadı inan.Ama artık söylemek istedim zorundaydım yaptım.
Biliyodum böyle olucağını bile bile Lades bunun adı çok iyi biliyorum.Ama belki dedim olmadı.Canın Sagolsun
Tekrar söylüyorum; Hislerim bir anlık heves bir anlık bir şey değil.Çok ciddiyim.Ben bundan sonra yanında gene eskisi gibi nasıl davranabilirim?Sana karşı olan sevgim köpürdü alevlendi taştı.Malesef ne kadar şiddetli ve etkiliymiş ki aramızdaki gemi halatı şekli bi ton ipi incecik dikiş ipliğine döndürdü.Ben bu sözleri söyledikten bunları açıkladıktan sonra sana eskiden baktıgım gibi sıradan bir şekilda bakamam içim acır.Sana sevgimle bakarken arkadaş edası vermem imkansız zaten.Benim hislerim bu kadar basit değil.Senle kaç kere kavga ettik doğrudur ve ben hep aşırı üzüldüm bu da tamam.Ama bu sefer hislerim farklı.Çok boktan bi duygu. Üzüntüm çok büyük.7 takla atmış yetmemiş egzosu içine kaçmış araba gibiyim.Ben bu şartlarda bu kadar üzülürken.Gözünde vasıfım arkadaşlıkken benden senden vazgeçmemi isteme.Eger bana uzak durma ve unutturma gibi bir politika uygulamayı düşünüyorsan 1 yıllık tanışıklıgımız verdiğimiz emek bitsin.Tükendim artık.
Bırakcaksak sen bırakki kafamı duvarlara vurmıyım sonraları.O bıraktıgı degip caresizlikle oturıyım.Bise yapma sansı bana verme bana.
Şimdi diyosun ki seni bırakmamı sen istedin o zmn sen bilirsin..
HAYIR !
Yeterki yetim bir cocuk gibi bırakma yuregimi
Zira sensiz bu can bir yüktür yüregime

Sadece birine duygularımı anlatmak için yazdım
Nasıl olmus fikir istiyorum:(

anlayacağını sanmıorum ....!

abi kızların yüzde 90 ı boyle duygusal seylerden cakmas...
uzun sac meselesi...
sen en iisi sey yap... ona resimli sms yolla :)

dostum arkasından birde volkan konak dinletırsen tam olur...

Bence biraz zaman ver onunu neler hisettiğini sana karşı anlamaya çalış hemen kestirip atma.Seviyorsan onun için savaş pes etme asla..

Geri