bi$ey sorujam çoq önemliiii....!! (benim için önemli yani )

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
arkada$lar yaw bi$i sormaq istiyorum..istanbul kadıköyde bi amerikan üniwersitesi ( newport üniw. ) war ama yök burayı tanımıyo henüz..sadece özelde çalı$ma imkanı warmı$ acaba burayla ilgili bi bilgisi olan war mı_? ben psikoloji okumaq istiyorum ama orda bu bölüm dawranı$ bilimleri olaraq geçiyor..derslerde bizim üniwersitelerden biraz farklı...bi sorun olur mu acaba__? bilgisi olan arkadaşlar warsa bi aydınlatırsanız sewinirim te$eqqürler ;)

kesinlikle avsiye etmiorum bu ti okullar daha çok türk misyoner yetiştirme telaşında ve eğitimle çok ilgili değiller burdan alacağın diploma yada sertifika hiçbirzaman işine yaramaz eğer puanın düşükse ve pskoloji okiim diosan illa kıbrıs yakındoğu üniversitesini tavsiye ederim orayı yaz heryerde geçen diploma al ok olmazsada sıkma canını seneye artık ok bak ben üniversitede okuorum bu sene son 4e geçtim ve tam bi haylkırıklıı yani hayat zorluk basamaklarını hergeçen gün daraltıo....

Bu tür yazı karakterini değiştirerek yazmak iğrençlik.Bir pislik numunesi.

güzel kızlarımıızı işletmeye beklıyoruz :D :D

sesa' Alıntı:
Bu tür yazı karakterini değiştirerek yazmak iğrençlik.Bir pislik numunesi.

ne güzeeLL.. de bu lafları yeri burası degil..burda konuşulması gereqen konu belli eğer bi ızdırabın warsa pm atarsın okurum..bu mesele forumda çoq konuşuldu sonuç; isteyen istediği gibi yazar..azcıq bi etrafına baqarsan sitenin adı bile ingilizce..daha ne beqliyosunqi..nys yeter bu kadar..!!

Merve boşver sen newport'u mewport'u güzelim Türk okulları varken misyoner hristiyan okullarını niye seçeceksin ki...

İlla ki özel okul diyorsan bak sana YEDİTEPE'yi tavsiye ederim ama yine de devlet okulları gibisi var mı yaa

o we benzeri oqulları tawsiye etmiyorum..ama gidersen de yabancılıq checkmeyeceğini dushunuyorum nedense...

LATİN KARDEŞ Arkadaşım iyi niyetle , kötü üslupla bir şey söylemiş buna inat olarak güzsel TÜRKÇE mizi daha fazla batırmayalım LATİN kardeşim en azından batırdığını inat olarak bile belli edecek kalın yazılardan vaz geçelim TÜRKÇE o kişinin değil hepimizindir...

oLumLu açıqLamaLar yapan arqada$Lara te$eqqür ederim..yoLLamıyoLar ztn beni o okuLa iLLe de dewlete girermişim hadi hayırlısı baqalıms.. ;)
ayrıca orayı dü$ünenLer warsa $unu söyLiyim diploma degiL sertifiqa tadında bi$i weriyoLarmı$..ayrıntıLı biLgi için pm atabilirsinis:cool: = Pp

ei ei bizim istediimiz oldu;devlete gidiomuşsun..:p
ya hayırlısı diim
ama artık üniversite de pek bi işe yaramayacak gibi maalesef ama hepimiz okumak zorunda..

benim yakın bi arkadaşım tam altı sene oldu böle bi yer bitireli hala diplomayı saydıramadı.sonun hüsran olur bence bu okulu düşünme bile

yeditepe ye beklerim .. :):) bi kaç ark. psikoloji okuyolar burda ama .. ben hala çocuklarda bi gelişme göremedim .. :p :):)

Geri