bi bakarmısınız ???????

_H@CK€R_

New member
Reaction score
0
ben program yapmak yani yazmak istiyorum ama hangi programı kullanıcagımda yardımcı olabilirmisiniz ????????

Programlama dilleri vardır

Delphi , pascal , basic , java ,javascrıpt ,C++ vs vs... gibi gider bunlar.

Mesela basic icin , microsoft visual basic derleyicisi vardır..Bi baska dil icin farklı bı derleyici

Basıtde degıllerdır zaten hadı yazayım demekle bıraz zor ama yınede kendı kendıne yavas yavas okuyarak, calısarak cozebılırsın ve kendını ılerletebılırsın..

Oncelıkle temelden baslayarak hangı programlama dılının ne amaclarla kullanılacagını arastırarak ogrenebılırsın..Simdi bi ornegin basicten basladın - microsoft visual basic i indirdin ve actın sen ona, o sana bakar pek bısey yapamazsın..Dedıgım gıbı temelden ne nedır dıyerekten sindirerekten asamalı olarak bu ısı basarabılırsın.Gerek e-booklar yada programlama dıllerıyle ılgılı kıtaplar alarak vs..

yardımın icin cok cok tşk ederim biraz acıklarmısın peki bana kısa kısa olsada olur

tşk yardımlarınız icin

verdigin liklerin sadece rapit 1 calışıyor 2 ,3 ,4 ,5 ,6 calışmıyor ilglenirsen indiricem de

microsoft visual basic !! arkadaş güzel açıklamış!! başka siteleride kullanarak çok detaylı anlatımlara ulaşabilirsin arkdaşım!!

en genel ve kolay öğrenebilecek dil visual basic...şimdi .net versiyonu var. ama ileriye yönelik çalışmak istiyorsan mutlaka .net tabanlı yazılımlara yönel... ben şahsen java ile biraz uğraştım ama türkçe kaynak bulmak çok zor ve bu yazılımı kullanan sayısıda az...

Geri