bi bakar mısınız

Samurai X

New member
Reaction score
0
biliyorum bu msj dan sonra banlanacağım ama ben bir mağdurum ve bunu dile getirmek zorundayı m ben kondi forumum olsun istedim ben lise 1. sınıfa gidiyorum çok uğraştım ve dayımında yardımıyla bir forum kurdum ve ayrıntılarla uğraşmaya başladım onun başında gecelerim geçti forum açtım tema buldum buttonlarını tektek hazırladım çok uğraştım ayarlarını yaptım daha tek msj yazamamıştım ve dayım senin site hacklenmiş deyince dondum kaldım herşey boşa gitmiş site yonlendirilmiş ve data base silinmişti bunu yapan c0nnect.org dan birisydi siteye girdiimde onun kasına kasına 2 türk sitesini hackledim dediini gördüm dier hacklenen sitedekiler çokca küfür etmişlerdi ama connect tekiler adamı tebrik ediolar bide suçsuzları hacklemeyin haa diolardı şimdi soruyorum ben intikam almak için ne yapabilirim tek istediim intikam sadece intikam banlanmak felan pek umrumda deil ama o siteden intikam almak istiyorum siz ister bana yardım edin isterseniz banlayın ben gerekir se gene geceleriharcayıp intikamyollarını öğrenecek ve intikamımı alacağım

arkadaşım bu siteyi çökertmek istiosan tek başına saldırı yapsan fayda etmez bana göre en az 5 veya 6 pc ile saldırı yapman gerekir tek başına intikam yolu arama kardeşim ama hellboy a söle o sana yardım eder belki

Geri