Bi Öneri ?

WiTaMiN

Pskolojisi Bozuk
Reaction score
0
Aramadan bakdım ama sanırım daha önce böle bi konu açılmadı

Arkadaşlar yonetici arkadaşlar uygunun görür ve böyle bi imkan varsa diyorumki HH ninde rapid gibi dosya upload sitesi olsa ? en azından rapid gibi bekleme olayı olmasa ve upload limiti çok olsa ?

resimleri upload ettimiz igamehell gibi dosya upload edeceğimiz yerin adıda www.sharehell.com gibi ? :D

aslında Böle Bir proje elimizde beklemede bakalim ilerde belki olabilir ama şu an için diğer sitelerle idare edebiliriz

mantıklı bişe aslında +1.
ama bizim mantıklı bulmamız bişeyi deiştirmiyor

imagehell de sanırım paralı üyelik kısmı var orada normal dosya atabiliosun diye biliorm

a.k.a_rap' Alıntı:
nası yani site nie yavaslasın

yawaşlama nedeni şu olabilr..

zaten Hackhell bir server değil birkaç sunucu ile sizlere hizmet vermektedir..

Uygulanacak sitede aynı serverde bulunursa sitede yawaşlama gözlenebilir..
sebebi hackhell de bulunan ağırlık vede aynı zamnda dowload sitemizde belli bir yük bindereceğinden yawaşlama gözlenebilir..

sanırım Alarma bundan bahsediyordu..

çok alakasız olucak ama pm ne demek ben onu bile bilmiorum hihuhi :D :D :D neyse..bana yardım edebileceini sölemişsin buna gerçekten ihtiyacım var walla sana nasıl ulaşabilrim???(özel msj yollayamıorum malesef :) )

sanemmm' Alıntı:
çok alakasız olucak ama pm ne demek ben onu bile bilmiorum hihuhi :D :D :D neyse..bana yardım edebileceini sölemişsin buna gerçekten ihtiyacım var walla sana nasıl ulaşabilrim???(özel msj yollayamıorum malesef :) )

pm=private message=özel mesaj :p

bencede güzel bi öneri ama
hh yavaşlamazsa daha iiii
olur

Geri