bez bebek...fox tx

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
131862373f.jpg

çok merak ediyorum neredeyse sabahtan akşama kadar fox tv'de her an yayınlanan b u diziyi izleyen var mı?? varsa da neden izliyor???

Gecenlerde ızleyen bırıne denk geldım ama ne tur bı dızı sormadım :D sorayım barı

açıkcası televizyon seyretmiyorum seyredersemde geneLde haber ve maç seyretmek için seyrediyorum genelde .. dizilere takılmam

2,5 yasında yegenım var tıryakısı olmus ewde ıken ne zaman baksam Fox da bu dızı... Salakca bı dızı yegenımın ızlememesı ıcın Fox u Sılıcem Tv den

veletler ne anlıosa bundan

o diziyi ve o diziye benzeyen herneyse artık bunları gibisini yayınlayanın ben taaa ..
cocukların beyinlerini yıkıyolar anca :S:S
aynen katılıyorum arkadaşım selenanın, perfinyanın da butur dizileri yapanlar ekrana koyanlarında taaaa ......çocuklara izletmeyin çevrenizdekileri uyarın butur dizileri izleyen çocuklar isteği şeyin hemen sihirle olacağını zannediyor.bu tür dizileri izlemeyin izletmeyin hepinizden rica ediyorum şu selenaya daha çok gızık oluyorum bunu belirteyim istedim:vur

Stres'e iyi geLiyor.. Şahsen ben denk geLirsem izLiyorum :D:D

Fox 'u nerdeyse her açtığımda o dizi denk geliyor.

Bence zarar vermekten başka birşey değiL bu diziLer...HayaL Gücü diye birşey bırakmıyor Küçüklerde :)

Tjk Tv (at yarışları) ve Fb Tv Başka kanal tanımam..

ay nesi varmış dizinin ya masalsı bebeklerin ve çocukların severek izlediği bir dizi.herkes izliyor die bende kızıma izlettim bayıldı valla.bende baya izledim sakıncalı bişey oluyormu die,gayet güzel öğretici bir film.yabancıların yaptıklarından iidir bence.
hiç değilse türkçe isimlerin olduğu filmi ezberliyor kızım,öncedenve hala şimdi bırakmadı hala;
jonny bravoyu
fosterın hayali dostlar mekanındaki hayali arkadaşları ezberliyordu.devamlı evde cocoo,bloo diyerek geziyor :)
hele bir film var ed,edd ve eddy die bağımlısı oldu.o filmde iğrenç bişe kulağını karıştıranlar burnunu karıştıranla öğğ
yabancı özentisi olacağına türk filmleri yaygınlaşsın daha ii bence.

Geri