Beylere Özel; Bayanlara yakıştıramadıklarınız?

Beylere Özel; Bayanlara yakıştıramadıklarınız?

• Kullanılan toplam oy
    35
yüksek sesle konuşmaları yani cazgırlık yapmaları ve sakız çiğnemeleri..

hiç tahammül edemem..

hepsi ve daha fazlası

Gözü YükseklerDe Olup ElinDe Ki İle Yetinmemeyi,
OnDa Var BenDe Neden Yok Demeyi,
Bir Bayana Yakışmayacak ŞekilDe Sakız Çiğnemeyi,
Küfretmeyi,
Teşhirciliği Ön Plana Çıkaranları ...

Sadece Bayanlar Değil Bazı Saydıklarım ErkeklerDe De Var ...

hepsi yaww şıklar yetmez :)

valla ne yalan söliyim ben tüm şıkları işaretledim =)

hepsi ve daha fazlası..
şahsen oje antipatim var benim.. bunun yanında kız milletine sakız,sigara ve küfür hiç yakışmıyor,değerini düşürüyor..

Ter kokusu ve kötü koktuğunun farkında olmaması , bıyık ve kalın kaş , xxlarge bedene giyilen mini etek...

hepsi ve saçma sapan kolyeler takmaları

türkçemdeki q w ve $ harflerini marifetmiş gibi çok kullanmaları canımı sıkıyor.

hepsini işaretledim hiç sevmem bunları dahasıda var tabi :)
kızlarda şimdi bizde size bayılıyorduk diyecekler

sigara sakız makyaj yüksek ses vs. vs...

Minicik bir elbise etek vs giyip sonra oram buram görünmesin diye çekiştirmeleri zaten büyük bir ironi.

Erkeklerle yarışa girip bizde onların her yaptığı işi yaparız deyip işi beceremeyince sıvamaları veya saçmalamaları.

Özellikle Konya'da kendilerini nimetten sayıp bulunmaz hint kumaşı sanmaları (Tabi bunda öküz erkeklerin rolü de es geçilemez)

Elle yenmesi gereken bir yiyeceği kibar olma endişesi ile çatalla yemeye çalışmaları.

Otobüste dolmuşta yanlarına oturunca sana tecavüzcü muamelesi yapıp iyice kenara yapışmaları. Bi gün birisini iyi bozacam ama hadi bakalım.

Çabalarıyla beceremedikleri işleri kadınlıkları ile halletmeye çalışmaları. Tabi yine öküz erkeklerimizin suçu yok değil.

Ben kariyer yapacağım deyip tamamen kendini işe adamış ve kayışı koparmış olan orta yaş ve üstü kadınlarla iş yapmak.

Evleneceği erkeğe yolunacak kaz gözüyle bakıp saçma sapan şeyleri aldırmaya çalışmaları.

Bugünlük yeter :D

bunlarin buyuk bi bolumu zaten kadinlarin yaptigi seyler zaten hepsini isaretledim :D

f şıkkı hepsi
+ olarak
Adres sormamızı tanışma ve arkadaşlık teklifi zannetmeleri,

Tamamen trafiğin ve otobüs şoförünün suçu olmasına rağmen, fordçu muamelesi yapmaları,

Rastgele birini telefonla arayıp "pardon yanlış oldu" dedikten sonra tekrar aynı kişiye mesaj yazmaları (çok tatlı sesiniz var)

Sevgilisini bi arkadaşına arattırıp kendince deneme sınavı yapmaları. veyahut farklı msn adresi alıp sevgilisi eklemesi ([email protected])

Necccko Ve Abim İşin Aslını Söylemiş ekleyecek Birşey Bulamıyorum :melek

Geri