Beyler yardım Pc Keylogger atmışlar!!

dehset*

New member
Reaction score
0
Ben Silkroad Online oynuyorum benim bilgisayarıma birisi keylogger atmış ve tüm bilgilerimi ele geçirmiş ve mail adresi,şifreyi değiştirerek charımı hackledi. Bana lazım olan sadece mail adresi g.soru ve kullanıcı adını biliyorum.Bilen varsa Charı nasıl geri alabileceğimi Lütfenn! yardım edin çok emek verdim,çok uğraştım o char için...

Oyun hakkında bilgim yok yani mail adresini geri alırsan oyuncunuda geri alma şansın varsa gizli soru ve cevabını biliyorum demişsin hotmail veb giriş sayfasını aç şifremi unuttum de orada iki seçenek çıkar yeni şifreyi mail adresime gönder veya gizli soruma cevap vermek istiyorum şeklinde.Gizli soruna cevap verirsen hemen adresini geri alabilirsin.

merhaba arkadasım e milin hotmail ie microsoft tae mail atarak vede o e mailin senin olduguna dair ispat yaparsan alırsın ben benimkisini öyle aldım ama charını hackliyen adam zaen o e mail de bırakmaz e mailinide değiştirmiştir.Bu şekilde e mailini alabilirsin.

Silkroad Online de isede aynı şekilde yapabilirsin baska bir üyelik acarsın oradan tiket yollarsın ama sana diyeceklerki Free User için böyle yardımda bulunaayız ana Gold paket cek diyecekler.Gold cektikden sonra Karekterin ile ilgili orular soracaklar Sende onları cevaplıyacaksın. 1 ihtimal verirler verirlerse dahi Karekterindeki olan para ve itemlerin bir cogu yoktur.Sanırım Senin charda itemler kitli degildir.Hack eden kişi baskasına aktarmıstır.
Bu kadar bilgi yeterli sanırım
Kolay gelsiin

Benden Sana Tafsiye Böyle oyunlardan Uzak Dur.
Yakınlarını Kaybede bilirsin. Sende Yalnız kalabilirsin.Butür Oyunlar insanı insanlardan Uzak Tutuyor :(

Geri