Beyler Dikkat Sperm Soğuk Sever !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

sdg038.jpg

Sperm soğuk sever

Daha kaliteli sperminiz olsun istiyorsanız..

Soru ;

8 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmadı. Sorun bende.

Benim sperm sayım düşük ve olanların da hareketleri yavaş.

Sperm sayımı artırmak için ne yapabilirim?

Cevap ;

8 yıldır çocuk istemenize rağmen, eşiniz gebe kalmadı ise, öncelikle çocuk sahibi olmak için yardımcı üreme tekniklerini denemenizi öneririm. Aşılama da ilk tercih olmalıdır. 3-4 aşılmadan da cevap alamazsanız bir an önce tüp bebek yöntemine başvurmalısınız. Piyasada sperm kalitesini ve sayısını arttırdığı iddia edilen birçok ürün var. Bunların hiçbirisinin sperm sayı ve kalitesini arttırdığı kanıtlanmamıştır. Kullanıp iyi sonuçlar alanlar olabilir, ancak bu herkese iyi geleceği anlamına gelmez. Ancak sperm sayısını ve kalitesini artırmak için bazı önlemler var:

1) Sperm sıcağı sevmez. Uzun, sıcak oturmalı banyolar, saunalar, hamamlar testisin ısısını artırır, sperm üretimini azaltır, kalitesini düşürür.

2) Dar kot pantolon, slip külot testisi vücuda yapıştırır, ısıtır. Bol giyecekleri tercih edin.

3) Bazı antibiyotikler geçici de olsa sperm üretimini engelleyebilir.

4) Kurşun, ışın ve kemoterapi tedavileri, aşırı sigara ve alkol tüketimi sperm üretimini bozar.

Kaynak

FaydaLı BiLigLer PayLaşmışsın Yine New

Doktor Tavsiyesi ; her akşam testisleri 15-20 saniye de olsa soğuk suya sokmak sperm kalitesi ve canlılığı için gereklidir.

Aman dikkat cok önemli mevzular :durdurun

Bilmiyordum öğrenmiş oldum, faydalı bilgi. Bu tür bilgileri daha sık paylaşalım. Teşekkürler.

Teşekkürler ben banyoda sıcak suda uzunsüre durmayı seviyorum Bundan Sonra Fazla durmak yok..

Sıcak suyun altında dakikalarca kalmayı herkes sever :)
Yapmanız gereken duştan çıkarken 15-20 saniye soğuk suya tutmanız

ESKIMO larla b€rab€r Dükkan mi acsak bu isde para var galiba kutupda da teget gecmisse olacak gibi ne dersin new ? Lakin Kutup larda cok soguk yaw :)

bunları öğrenmem iyi oldu... paşamın sağlığı için

Doktor Tavsiyesi ; her akşam testisleri 15-20 saniye de olsa soğuk suya sokmak sperm kalitesi ve canlılığı için gereklidir.

abi her akşam onLa mı uğraşacaz ya :durdurun
o kadar özeni kendime göstersem manken oLurdum waLLa

güzel bilgi saolasın..

Gerçekten doğru tespitler yapmış doktor dikkat etmek gerek geleceğimizle ilgili önemli konular bunlar : )

dar ,bol pantolan konusuna taktım ben..
o halde desenıze gelecek nesıl hip-hopçu olarak dogacak:durdurun:goz:

Geri