Beyler Bakın Hemen ?

snıper

New member
Reaction score
0
Şimdi son olarak Kasım gidecek olan son 4.tertip olayı hakkında sorucam birazda..Şimdi ben yarın Tecilimi bozdurursam bu Kasımda gidecek olanlarla mı gidicem?
ayrı bir soru olarakta hani Kasımda gideceksem öyle bir şart varsa karar değiştirip ocağın ortalarında fln bozdurmaya gitsem beni şubatta mı alırlar yoksa mayıs fln mı ??

o biraz şubene baglı sanırım. ben agustosta gitmek icin mayısta bozdurmustum tecili. ama kasımda gönderdiler. subeni arayıp ögrenmen daha saglıklı olur.

beyler,abiler şimdi lazımsınız bana bakın lütfen :001_unsure:

αqqα уєкяυ;5407496' Alıntı:
o biraz şubene baglı sanırım. ben agustosta gitmek icin mayısta bozdurmustum tecili. ama kasımda gönderdiler. subeni arayıp ögrenmen daha saglıklı olur.

hmm..saol kardeşim e ben o zaman ocakta bozayım hani en kötü mayıs olur :sleep: olabilir aslında..

ama yinede daha fazla bilgisi olan varsa paylaşabilir burdayım takipte..

bu işlre hem şubene hemde asker ihtiyacına hemde tecir hakkına göre değişir asker ihtiyacı fazla ise tecirini bugün bozdursan iki gün yolverip 3. gün askere gidersin... eğer ihtiyaç yoksa genelde 4. tertip olarak alırlar ama istisnai durumlarda bi sonraki tertiplerde de alabiliyorlar .. bunu şubene gidip ordaki memurlarla görüşmen daha çok sağlıklı olur senin için urdan ne yazılsa boş ...

Geri