Beyler Az Kaldı Sıyırmaya?

sabuncu

New member
Reaction score
0

Bakın beyler ben UYDU net(ne yapcaz artık yaptık bi kere reklam)neyse 1 ay oldu iyiydi güzeldi

her neyse konuya gelem arada böle hata verio ben de modemi söküp takıom
explorer açılmıo hemde hiç tık bile yok
firefox açılınca aynı dedem gibi hareket edio
ne yapmam gerekio arkiler dio uğraşma çak formatı die yha aslında virüs taraması da yaptım antivirüs programı da BitDefender 8 yha valla dayanamayıp çakacam formatı !!!!!!

ilginçç. admin direk banlamiş olabilir

bende de o sıkıntı var pinglerde sorun var deniyor ama virüs olabilir veya program çakısması da varsa ondan da ara sıra yapıyor ama kessin çözüm format da olmayabilir müş. hizmetlerini ara onlardan sorun yoksa format kesin çözüm işte ...

ADSL'e reset attıysan bilgiler gitmiştir ve ADSL programını kurup kullanıcı bilgilerini gir ve kaydet sonra öyle dene (ben böyle olduğu zamanlarda AirTies sitesine yönlendirdiği zamanlarda programı kurup kullanıcı bilgilerini girip uygulayıp programı siliyodum ama sende böyle bi sorun varsa yönlendirme yapacaktır ADSL'in sitesine benim yaptığım gibi dene programı kurup kullanıcı bilgilerini gir uygula ve bilgisayarı yeniden başlat çözüm olabilir.Sorun hala daha devam ediyorsa Müşteri Hizmetleri'ne başvur

yok mu bu uydu net in bi müşteri hizmewtleri ara söv kapat bak nasıl açılıyo...

İE nin bağlantı ayarlarına bak bendede sorun vardı ordan çözmüştüm....yerel ağ ayarları hiç bir kutu işaretli olmayacak hadi kolay gelsin..kazık mazık ama yinede tt net...

kardeş ağ bağlantılarına gir ağ bağlantısından özellikler de orada internet protokolü olucak ona tıkla özellikler de açılan yerden dns ayarlarını otomatik yap tamam de cık bu kadar

walla soymekle fazla bi yere varamazsin herseyin cozumu kufur olamaz ancak tabiki tavana vurdu durumlar olur sorunun pcden olmadigini eminsen musteri hizmetleriyle guzelce konusman daha ii olur bence
son care turk usulu olabir

Geri