Beyinsiz Gerizekali

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
:hhmanD:mad::Sopa

nose_01.jpg

nose_02.jpg

nose_03.jpg

Bonus :hhmanD

Top Oglu Top

14tuhw2.jpg

Bonus 2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tissssssss
.
.
.
.
.
.
.
.
Tisssssssssssssssssss
.
.
.
.
.
.
.
.
Tissssssssssssssssssssss

:hhmanD:Sopa:hhmanD

24bp05j.jpg

Top Oğlu Top'a bayıldım
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

ehueuheu çok komikti gerçekten saol kardeş :D :)

şapmış şeker oLmuş =)

ne ilginç demekki adam burnunu her işe sokuo
buyuzden herşeye karışmamak için burnunu kitlemiş

abi canerle alay gecmeyin ben tülinciiym

Bu ajdar muz sektörünü sekteye ugrattı bi daha şarkı yapmasın.

ajdarr bebişimmmm :aşk:aşk:aşk:utan ajdarıma bişey söylemeyin rencide ederim:hadiordan:hadiordan:hadiordan

benim alerjim var burnuma toz bile yaklaşca kendi saçım bile değse hapşırık krizlerine giriyorum,bu adam nasıl yaşıyor öle ya:durdurun:durdurun:durdurun

ajdarr bebişimmmm :aşk:aşk:aşk:utan ajdarıma bişey söylemeyin rencide ederim:hadiordan:hadiordan:hadiordan

benim alerjim var burnuma toz bile yaklaşca kendi saçım bile değse hapşırık krizlerine giriyorum,bu adam nasıl yaşıyor öle ya:durdurun:durdurun:durdurun

so sorry girl
icon11.gif

sana özel paylasim

ajdar-atv.jpg
starprogram1.jpg

starprogram2.jpg
ajdar2.jpg

gülmeden duramiyorum SAHRANİL :durdurun:durdurun:durdurun

oohhh good
flirtysmile3.gif

:durdurun:durdurun:durdurun

Ajdar 1973 Mardin Doğumlu.Küçüklüğünden beri Sahnelere çıkma heyecanıyla yaşamıştır.5 yaşından beri muz yiyerek kendini geliştiren ajdar 26 yaşlarında iyice kıllanmış , kamışı yağlamış ve iyice abazalaşmıştır.

27 yaşlarında Müziğe başladı ve ilk albümünü.abazalığına katlıda bulunan muz'a Şarkı yapmıştır.Ajdar küçüklüğünden beri çikita muz yiyerek şuanki stilini korumuştur.Saç şekli bu zamana kadar hiçkimsede görülmemiştir.Maymunları kıskandıran Ajdar kıllarını bazı fotoğraflarda gösteriş olarak yayınlamıştır.

sb6m3p.jpg

Yukarıdakı resımde ajdarın kasılarak kıllarını gösterdiği fotğrafı görüyoruz.kıllarını her gece özel muzlu şampuanıyla keseleyerek yıkıyor.Yıkamaktan kıllar kıvır kıvır oldukça hayranlaranlarınında beyenisini kazanmaktadır.

Ajdar günde ortalama 8 kilo muz yemektedir.Türkiyede Muz stoklarını azaltarak maymunların neslinin tükenmesine sebep olduğu tartışmalar açılmıştı.

Ajdar anığın küçüklüğü bir İnsan dışı bir şekildeydi ve arkadaşları ona şebek diye hitap ederlerdi.Ajdar küçükken çok dayak yemekten beyin hücreleri ölmüştür.Aşağıda ajdarın küçüklük resmini görüyoruz.

2u9sg8g.jpg

Ajdar küçüklüğünde çok şımarıktı.nezleyken burnundan akan sümükleri yediği için babasından dayak yediği için kafası yamulan ajdar.saç şekliyle yamukluğu ne kadar gizlemeye çalışsada yamukluk kabak gibi ortada.

Ajdar ANIK Siteye Girenlerin hepsine teşekkürlerini sunarak sizlere muz hediye ediyor.. muzunuzu mail adresinden mail atarak isteyebilirsiniz..
:durdurun:durdurun:durdurun

Geri