Beyin kanaması geçirdi, sekskolik oldu!

ChilekesH

Aerospace Engineer
Reaction score
0
İngiltere'nin Nottingham kentinde yaşayan 15 yıllık evli ve dinine bağlı bir çiftin hayatı, 'evin hanımının' beyin kanaması geçirmesi ile bir anda kâbusa döndü. Sabah Gazetesi'nin haberine göre 35 yaşındaki Heather Howland, 2005 yılında evlerinin bahçesiyle uğraşırken başını sert bir cisme vurarak beyin kanması geçirdi. 10 gün komada kalan Howland mucize eseri hayata döndü ancak hormonal değişiklik nedeniyle 'seks manyağı' haline dönüştü. Önceleri kendisiyle her fırsatta sevişen karısının sonraları gittiği her ortamda erkekleri baştan çıkarttığını fark eden Andy Howland soluğu eşiyle beraber doktorda aldı.

İKİ YILDA 50 ERKEK...

Doktorlar beyin kanamasıyla hastaların karakteri ve hormonal dengesinin değişebileceğini, ancak bunun nedeninin tam olarak bilinmediğini belirtti. Andy Howland ise, son 2 senede eşini 50'den fazla erkekle birlikte gördüğünü söyleyerek "Bir gün eve geldiğimde başka bir erkekle mutfakta seviştiğini gördüm. Hasta olduğunu düşününce çaresizlikten ağlıyorum" diyor.

Hasta olduğunu düşününce çaresizlikten ağlıyorum" diyor.
bu acıklı olmuş :(

o da bi şey mi
ünde 200 orgazm olan kadın
"PSAS sendromu"na yakalanan İngiliz Sarah Carmen "Saç kurutma makinesinin esintisinden bile orgazm oluyorum" dedi..
İngiliz Sarah Carmen, depresyon problemine yardımcı olması için kullandığı sakinleştirici ilaçların yan etkisiyle, cinsel olarak sürekli uyarılmasına yol açan PSAS sendromuna yakalandı. 24 yaşındaki Carmen, tren raylarının gıcırtısından, saç kurutma makinesinin esintisinden, fotokopi makinesinin çıkardığı gürültüden bile orgazm oluyor. Günde ortalama 200 kez orgazm olduğunu söyleyen Carmen'ın durumu, vücudunun cinsel organına fazla kan pompalanmasından kaynaklanıyor.

RÖPORTAJDA BİLE BEŞ KEZ...
İngiliz gazeteleri adına röportaj yapan muhabir, 40 dakikalık görüşme sırasında bile Carmen'in beş kez orgazm olduğunu yazdı. Röportajda Carmen'in sık sık "Afedersiniz" dedikten sonra dişlerini sıkarak orgazm olduğu belirtildi.
http://www.sabah.com.tr/haber,21B00FF4167749B0AF851819B0DB73CF.html

bizim burda olsa nolur aq karısı der adamı da karıyı da ceker vururlar yalan mı ¿

ne hastalımış bee tıp tarihine geçmesi lazım:):):):)

adamın karısı envayi ceşit erkekle beraber oluyor adam kadını doktora götürüyor..doktor erkek olmasa bari:):)

ingilterede daha bu vakalar devam ederse uçak biletlerini ayarlamak lazım şimdi ordaki erkekler zor durumdadır yazık onlara kötü bi niyetim varsa namerdim tamamen yardım amaclı belki ben ilac olurum ümidi içinde gidebilirim:D

neden hep ingilizlere oluyormuş ırksal bişey mi acaba :D

çok ilginç bir durum aslında saç kurutma makinesinin esintisiyle orgazm:)

Benimde kanım sürekli aşağı akıyor heralde sağa sola saldırmamın sebebi anlaşıldı birde kafayı sert bir yere vursam hepten ayvayı yer etrafımdaki insanlar:D

aman vurayım deme kafayı gerçi ingilterede değilsen ne kadar vurursan vur bisey olmaz ya neyse :) :) :)

Geri