Beyin Firtinasi

CaRteL

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar ben bu baslik altinda bi beyin firtinasi olayi yapalim diyorum bu nasil olacak bi konu uzerine herkez goruslerini dile getirecek ornegin bir kalemden acilabilir ve bu konu amerikanin iraki isgaline kadar gidebilir biz bunu arkadaslar arasinda denedik gayet faydali oluyor herkezin bilgisinden bisiyler almis oluyoruz ben konuyu COCA-COLA almalimiyiz diye acmak istiyorum katilirsaniz sevirim
saygilar

--------------------------------------------------

guzel dusunmussun, asagidaki sartlari sagladigi surece bir sorun olmaz

1- siyaset yapmak kesinlikle yasak
2- tabiki hakaret etmek, asagiliyici ithamda bulunmak da yasak
3- amac fikirlerinizi beyan etmek olup, kimin hakli oldugunu tartismak degil

bu kurallara uyulursa, guzel olacagini dusunuyorum, iyi firtinalar

ifrit
---------------------------------------------------

Sana bi tek şey anlatam da sende ırak ve amerika hakkında bi fikir sahibi ol.
Geçenlerde Eniştemler geldi eve beni ziyarete konu açıldı işte askerlik falam eniştem askerliği doğuda sınır taraflarında komutan olarak yapmış.neyse bi gece operasyona gittiklerinde sınır arkasındaki ırak asıllı teroristlerle çatışmışlar.Yaralıları bilmem ne marka Amerikan helikopteri ve askerleri gelip toplamış.Onlarda helikopteri vurmaya kalkmışlar aam menzil dışı old. için vuramamışlar. GEride kalan terorist cesetlerinden Coca-cola kutuları,amerikan çukalataları falam çıkmış.(sonuç) amerikalılar önce bize ii davranıolar sonrada ırak a ama onları bize bizi de ırak a karşı kışkırtıyoo. nedeni Türkiyenin de Amerikalıların ırak işgaline yardımcı olmalarını sağlamaları bence.. nese konunun sonu geldi zaten ..

evet bunu herkez biliyo ama kimsenin bisiy dedigi ses cikarabildigi yok bi atasozu vardir ayidan post gavurdan dost olmaz diye aynen iste ve bu insanlar bizim sirtimizdan gecinmeye calisiyorar sattiklari nevalelerle filan bizim paramizla bize karsi silah aliyolar ve bizi ve musluman kardeslerimizi vuruyolar

buraya yerli malı kullanalım die yazanların çoğu yabancı malı kullanıyor olucak buda bi çelişki :)
içmeyin cola zararlı, yerli taklitlerinide içmeyin bence, su için, süt için, meyve yiyin :)

size yillardir gordugum bir gecegi soyleyeyim

kahrolsun emperyalizm diye bagiriyorlar

1-ayakkabilari NIKE
2-tisortleri Bilmem ne marka (giymediimden bilmem)
3-Pantolanlari LEWIS degil belki ama taklidi, ozentisi marka
4-Yemekte ictikleri sey COCA COLA
5-telefonlari NOKIA

en acisida ne dostlar biliyor musunuz?

hakrolsun emperyalizm demeleri, bu kelimeyi kullanarak dillerinin somuruldugunu haykiriyorlar,

emperyalizm degil dostlar somurucu duzen...

bu sewdamiz olmayacak bir sewda dostlar, konusmaktan ote gidemeyiz hic bir zaman, tas tas ustune koymadigimiz surece, tuketimden uretime gecemedigimiz surece, isi gucu birakip laf urettigimiz surece, kendimiz gosteri yapip kendimiz izledigimiz surece, bir yere gelemeyiz...

coca-cola yada pepsı almamın ıkı sebebi var;

1-bence bu cola alma mevzusunda ben nedense milliyetçi davranarak krystal kola yada colaturka vb almıyorum. çünkü içemediğim bir içkiyi de satın almam.coca-cola harika bence ve alıyorum.eger bızım kolalarımızda kaliteli olsa kesinlikle türk malı alırım...
2-bu abd hayranlığı yada bağımlısı olduğunu düşündüğüm başbakan tayyibin oğlu bu colaturka nın sahibi sanırsam yada ortağı....
yani milliyetçiliği kullanarak kola satmaya kalkıyor açıkcası bu hoşuma gitmiyor....
krystal kola da coca-cola dakı alkolu öne sürerek alkolsuz kola diyerek kendine bir pazar olusturmaya calısıyor (yada olusturdu bile:))bununda islami acıdan bizi sömürdüğünü düşünüyorum...

-bence bu cola alma mevzusunda ben nedense milliyetçi davranarak krystal kola yada colaturka vb almıyorum. çünkü içemediğim bir içkiyi de satın almam.coca-cola harika bence ve alıyorum.eger bızım kolalarımızda kaliteli olsa kesinlikle türk malı alırım... guzel demisin jacal fakat biz bu coca- cola yi icmek zorunda degiliz sigara gibi bisiy degilki bu birakamayalim illaki bisiyler icmek istiyorsak meyva suyu icelim yada e bilim asitli bisiy icmek istiyorsan ne guzel maden sulari var ama ifrit arkadasimiz ne guzel soylemis biz uretelim evet bunun icin elimizden geleni yapmaliyiz ama bu ise ilk olarakta siyonistlerin mallarini almamakla baslamaliyiz

Abi bunlar öle bi örgütlenmiş ki Türk malı da olsa Bilmem kimin malıda olsa Tek bir Amerikan markası altında Topluyorlar..

ya coca-cola içenler cola bağımlısı değildir(burası önemli)
yanı ben canım cekdığı zaman kola içerim. her daim kola içiyorumda baska mesrubat vs. bir içki içmiyor değilim. cola cekdıgı zaman coca-cola ıcıyorum hatta hosta da döner yerkende pepsi içiyorum(çok ii gidiyor ıkısı):):D
bir insanın cola canı cekıyorsa gidipte meyve suyu yada soda almaz cola alır(benım fıkrım)

tamam dogru olabilir faka senin aldigin bu coca-cola nin parasi ile filistindeki masum bir insana sikilacak bir kursun aliniyorsa o zaman kendii bir sorgula vicdanin rahat edicekmi oradaki masum insanlarin yerine bi de kendini koy

Ben şahsen elimden geldiği kadar Coca-cola almamaya çalışıyorum! Aldığım zamanlarda olmuyor değil !
Ama inanın insan tüm dünyaya ben karımın yarısından fazlasını israile yolluyorum diyen bi şirkete bile bile malını almak , insanın vicdanında bir nebze olsun sızlama duymuyorsa o insan- benim görüşüm - milliyetçiyim demesin!Ama vicdanı sızlamıyorsa...
yani bazen idealler için zevkleri bi kenara itmek lazım....

J@CK@L' Alıntı:
ya coca-cola içenler cola bağımlısı değildir(burası önemli)
yanı ben canım cekdığı zaman kola içerim. her daim kola içiyorumda baska mesrubat vs. bir içki içmiyor değilim. cola cekdıgı zaman coca-cola ıcıyorum hatta hosta da döner yerkende pepsi içiyorum(çok ii gidiyor ıkısı):):D
bir insanın cola canı cekıyorsa gidipte meyve suyu yada soda almaz cola alır(benım fıkrım)

Foruma Açtığım yeni konuya bakarak anlarsın neden Coca-cola ya kızdığımızı

CaRteL' Alıntı:
tamam dogru olabilir faka senin aldigin bu coca-cola nin parasi ile filistindeki masum bir insana sikilacak bir kursun aliniyorsa o zaman kendii bir sorgula vicdanin rahat edicekmi oradaki masum insanlarin yerine bi de kendini koy

benım aldıgım koka kola ile mi olacak bu soyledıklerın bak ozman

hollywood fılmlerını ızlemeyın (nasıl olacaksa)
mcdonalds dan bişey yemeyın
levi's marka kot gıymeyın(ben turk malı kullanıyorum :D)
vs.vs.vs.
benim aklıma şimdilik gelenler bunlar
konu cok sapdı bence biraz sacma geldı bu konular. benım aldıgım kolanın parasıyla coca cola fırmasında calısan bır turkun karnı doyuyor belki. cola cok satılıyor oda fabrıkada iş bulmuş. boyle dusunursenız nolacak...
dar bır cerceveden bakıyorsunuz olaya

Ben şahsen elimden geldiği kadar Coca-cola almamaya çalışıyorum! Aldığım zamanlarda olmuyor değil !
Ama inanın insan tüm dünyaya ben karımın yarısından fazlasını israile yolluyorum diyen bi şirkete bile bile malını almak , insanın vicdanında bir nebze olsun sızlama duymuyorsa o insan- benim görüşüm - milliyetçiyim demesin!Ama vicdanı sızlamıyorsa...
yani bazen idealler için zevkleri bi kenara itmek lazım....

dostum israille milliyetçiliği ben anlayamadım yani israiili misin??????

ewet jakal dostum senin aldigin bi koka kola ile filistinli birisine sikilacak bir mermi aliniyor bunu ben degil koka kola yetkilileri soyluyor benim verdigim parayla bir turkun karni doyuyor diyorsun tamam ama varsin doymasin bi nebze ac kalsin ama orada bi musluman kardesimizin canina bizim aldigimiz o koka kolalar yuzunden kast edilmesin..... bi musluman olarak degilde baska bir dine mensupmusuz gibi dusunsek bile bu bole orada masum bir insanin sirf musluman diye oldurululmesi dogrumu ve bizde buna siyonistlerin mallarini larak destek vermemiz dogrumu

ben insana insan olarak bakarım benim için dini önemli değil.tabi ki öldürülmesi kabul edilemez bir durum.avrupada orta asyada pkk yı gizliden gizliye desteklemeyen ve onlara arka cıkmayan ülke nerdeyse yok gibi.
ozaman bizim vatandaşlarımız için sadece türk malı kullanın hıc bır avrupa malı da kullanmayın... olmaz arkadaşlar bence kısır bir dongü bu konusdugumuz burda kalacak....

Geri