Beyaz Show'da 'kaşar' gafı

eyakamoz

New member
Reaction score
0
Cuma akşamları Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'da bu hafta Mazhar Alanson'un seyirciye gafı geceye damgasını vurdu.
MFÖ grubundan Mazhar Alanson geceye yaptığı esprilerle hayatının gafını yaptı.
MFÖ grubunun konuk olduğu gecede telefonla programa bağlanan 41 yaşındaki Nermin Günüç adlı izleyiciye Mazhar Alanson'un 'kaşar' demesi ortalığı karıştırdı. Beyaz, "kaşar" yerine "Mazhar ağabey kaçar diyor. Yani izleyiciye iyi davranmazsan kaçar demek istiyor' sözleriyle ortalığı yatıştırmaya çalıştı.
Ancak programın ilerleyen dakikalarında telefonla yayına katılan Cem Yılmaz'ın "Abi programdan sonra bana gel, evde kaşar ekmek yeriz" demesiyle olay yeniden alevlendi.
Alanson daha sonra, "Bir an ağzımdan kaçtı." şeklinde konuşarak Nermin Hanım'dan özür diledi. Alanson ardından Buselik Makamı'nı isteyen Nermin Hanım'dan bir kez daha özür diledi ve grup şarkıyı seslendirdi.

pc başındaydım izliyemedim :D

Lamagro' Alıntı:
ztn beyaz show olaylı.. daha oncede hatırlarsanız "vercenmi" olayı vardı :)

kardeş "vercen mi?" olayını anlatsana ben bilmiyom da

Bence MFÖ gurup olarak o bayanı bulup evinde ziyaret etmeli ve özür dilemeli.Ben izledim,kadıncağız gayet saf temiz duygularla onlara hitap ediyordu.Söylenen sözü duymadı bile

Cem Yılmaz'da tam şerefsizlik yapmış :mutlu:

Mazhar Alanson'da gafçılar kervanına katıldı zuhahaha

izledim we mazhar alansonun bu ukalalığına çok kızdım kadıncaaz orda mfö ye iltifatlar yağdırırken çok da bilgili bi kadındı,adam orda uyuzluk yaptı insanların özellikle ünlü insanların halkı bu şekilde kçümsemesinden nefret ediorum ama bilmiolarki bu sanatçıları göklere çıkaran da biziz yere indiren de biz.daha saygılı olmalılar.:sigara:

İzlerken Uyuya kalmışım Orayı Kaçırdım :(

vahim bir olaydı be üzüldüm valla

Geri