HeLLSPoRT
нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
2009-2010 Sezonu İçin Beste ÇaLışmaLarı
[VIDEO]SF6x9EcZU4g[/VIDEO]
Youtube'a giremiyorsan TıkLa
Gelecek sezon tribünlerimize renk katmak için gecemizi, gündüzümüze katarak kendi arkadaş ortamımız içerisinde toplanıp, GFB çatısı altında Fenerbahçemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Herhangi bir iddiamız yok. Sevilirse, söylenir bu besteler ama iş söylemekte bitiyor. Tempoyu mümkün olduğunca belli bir seviyede tutmaya çalıştık. Herkesin kulağında bu şekilde kalırsa ve söylenecekse bu şekilde söylenirse seviniriz. Ev ortamında söylenen bir beste tribündeki gibi kulağa hoş gelmez. Katılım sayısı, davul, v.b gibi bestelere ve melodilere renk katan etkenler olmadan ancak bu kadarını yapabildik. Daha iyisini yapabilmek adına eleştirilere, önerilere açığız. Her şey Fenerbahçemiz için..
...::: Sözler :::...
1- Fener - Bahçe bayrağının gölgesi bize yeter; bazen sevinçli, bazen kederli, hayat seninle güzel..
2- Gol Fenerbahçe Haydi..
3- Bize hayat senle güzel, sen olmazsan paso keder, senin için burdayız Fener..
4- Seni anlattım aşka, aşk dinledi Kanarya, Haykırırken adını, aldım aşkın tadını, kelimeler yetmiyor bu aşkı anlatmaya, vazgeçmek mümkün değil senden asla Kanarya..
5- İsmin okunur dudaklarımda, bazende çınlar kulaklarımda, kalbimde mühür bu büyük sevda, sevginin adı sensin Kanarya..
Gencfb.org 'ta gördüm konuyu sizinde yorumLarınızı aLmak istedim!!