BESMELE HAYAT KURTARIR (-pisiko-)

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
Abi cumartesi günü başıma bi olay geldi ki aman allahım hiç bu kadar korkmamıştım yaa. Pazartesi günü matemtik sınavı vardı, evde de kimse yoktu bende oh ne güzel rahat rahat ders çalışıcam diye seviniyodum. Neyse saat 8 civarı bizimkiler evden ayrıldılar. Annemler kapıyı kitleyip evden çıktılar. Ben (tırsak kişilik) yanıma fenerimi, cep telefonumu, suyumu aldım, kalemi defteri çıkarıp çalışmaya başladım.
5-10 dakika geçti geçmedi, midem guruldamaya başladı. Kalemimi yarım kalmış sorunun üzerine bıraktım, kendimle gurur duyuyordum çünkü 10 dakikada baya bi soru çözmüştüm (şöyle bi 25 kadar falan) Neyse feneri aldım mutfağa gidiyorum. Annemin yaptığı şnitzelin kokusu kapalı mutfak kapısının ardından geliyor. Birden içimde kötü bi his belirdi. Mtfağa girmeden önce sağa doğru uzanan karanlık bi koridor var. İstemdışı olarak kafam oraya çevrildi. Kafamı çevirmek istiyordum ama çeviremiyordum. Birden hafif nefes seslerinin geldiğini farkettim. Aman Allahım, bir şey bana yaklaşıyordu! Hemen feneri açtım o şey neyse göreyim de öyle gelsin üstüme diye, açtım feneri, baktım bişey yok. Ama nefes sesleri hala yaklaşıyor... Hemen içimden besmele çektim. Nefes seslerini duymuyordum artık. Hayırdır inşallah dedim ve hemen mutfağa girip kapıyı kapattım. Bu olayı tırsaklığıma verip enfes yemeğin üstünü örten peçeteyi kaldırmaya gittim, o kötü his yine belirdi ancak bu sefer nefes sesi yoktu. Etrafıma biraz bakındıktan sonra peçeteyi kaldırdım. Amam Allahım! Peçetenin altından çıkan yemeğin üstü kurtlarla kaplıydı! Korkum erkekliğimi yenmişti, ağlamaya başlamıştım... İşte tam o sırada olabilecek en kötü şey oldu ve elektrikler kesildi! Ben mutfağın ortasında dört bir yandan gelen nefes sesleri arasında yere çömelmiş bir şekilde ağlıyordum artık...Birden omzuma bir elin dokunduğunu farkettim! Daha sonrasını ise hayal meyal hatırlıyorum... Babamın beni sırtına alışı, yatağa götürüşü, annemin ağlamaklı sesi, ve karanlık...
(Sanırım bundan sonrası rüyamda gördüklerim) Karanlığın içinden yavaş yavaş beyaz birşeyler doğmaya başladı. Hani şu herkesçe bilinen “ak sakallı dede” var ya, aynı onun gibi bir şey geldi o aydınlığın içinden, güldü, beni öptü ve gitti...
Sabah kalkınca annem bana ne oldığunu sordu hepsini anlattım. Farkettim ki annem de ağlamaklı olmuştu çünkü eve girdiklerinde nefes sesini onlar da duymuş ve çok korkmuşlardı. Annem bir de mutfaktaki o dehşet manzarayı görünce (tabaklar falan kırılmış, buzdolabı açılıp herşey yere dökülmüş,masa kırılmış, fırın kırılmış, ben bunları hiç bilmiyorum tabii) o da benim gibi kopmuş ve hüngür hüngür ağlamaya başlamış. Test kitabımı almaya gittiğimde ise çözdüğüm soruların hiçbiri yoktu... Hemen o gün bir hocaya gittik, hocanın dediğine göre bende çok nazar varmış ve bu nazarla birlikte bir teste tabi tutulmuşum. Ak sakallı dedenin beni öpmesiyse testi geçtiğime işaretmiş. Eğer o besmeleyi çekmeseymişim beni öldürebilirlermiş te. Artık hep boynumda bir cevşenle dolaşıyorum ve besmeleyi ağzımdan hiç eksik etmiyorum. Bence sizde öyle yapın... (-pisiko-)
(abi dün gece bu hikayeyi yazarken kapıyı hırsız zorladı çatur çutur kapıdan bi sesler geldi abim de banyoda, naapacağımı şaşırdım yemin ediyom. Hemen gecenin 1.30'unda winamp'tan son ses müzik açtım herif te tırsıp kaçtı Twisted Evil Ulan korky üstüne korku ne bu be ? Smile Smile Smile )​

Alıntıdır...!

Olayda inandırıcılık payı var..Ancak öteki dünyadan herhangi bir ruhun veya cinin bir insanı öldürmesi söz konusu olamaz.. O konuda rahat olun..

Deff' Alıntı:
Olayda inandırıcılık payı var..Ancak öteki dünyadan herhangi bir ruhun veya cinin bir insanı öldürmesi söz konusu olamaz.. O konuda rahat olun..

evet doğru söylemiş arkadaş. ama 3 harfliler bazen insanı ölmekten daha beter eder.

hikayenin şurası bana biraz saçma geldi diyoki:
elinde fener ile mutfağa gitmiş ışıklar kesik olmadığı halde niye fener ile mutfağa gidiyor hadi diyelim ışıklar kesikti o zaman niye mutfaktayken biranda kesildi diyoo

saçma bence

bu reklamlar böyle konularda da çıkıyor ne oluyor ya ben bi anlam veremedim....

3harli falan demeyin yaa ciN deyin ne olcakki hikaye güzeldi

off mükemmel bişi Ya :S korkulu şeyler yaşamak isterdimde bu çok ağırmış almıyım

çok tırstım yaaa....inandırıcı bi hikayee....o sesler hep var aslında neyseki sadece ses....Allah qorusun öööle çıkıp gelmez inşşlh...şu hikayede bile gözlerim doldu...

1-evde üzerine neden kapı kilitlenipte gidiliyor
2-eger elinde fenerle mutfaga gittiyse demekki lambaları yakmadan gitti "elektriklerin kesilmesinden neden korktu" eger lambalar yanıyorsa neden fener kullanıyor...
3-odada karanlıkta otururken nasıl soru çözüyordu, yada karanlıkta oturmuyorsa neden feneri kapıya dogru tutarak çok yaklaşan şeyi görme geregi duydu.
yaaa arkadaşlar tamam korkutucu hikayeler okumak için burada takılıyoruz, gerçek yada uydurma olması hiç önemli degil ama yazdıklarınız biraz mantıklı olursa sevinirim.
umarım agır yazmamışımdır, eger yanlış bir cümle kullandıysam şimdiden çok özür dilerim.

heradot' Alıntı:
1-evde üzerine neden kapı kilitlenipte gidiliyor
2-eger elinde fenerle mutfaga gittiyse demekki lambaları yakmadan gitti "elektriklerin kesilmesinden neden korktu" eger lambalar yanıyorsa neden fener kullanıyor...
3-odada karanlıkta otururken nasıl soru çözüyordu, yada karanlıkta oturmuyorsa neden feneri kapıya dogru tutarak çok yaklaşan şeyi görme geregi duydu.
yaaa arkadaşlar tamam korkutucu hikayeler okumak için burada takılıyoruz, gerçek yada uydurma olması hiç önemli degil ama yazdıklarınız biraz mantıklı olursa sevinirim.
umarım agır yazmamışımdır, eger yanlış bir cümle kullandıysam şimdiden çok özür dilerim.

hikayenin inandırıcılığı beni ilgilendrmez ama elektirikler kesilmemiş olsa bile bende elimde fenerle dolarşırım biraz tırsağım çünkü zaten arkadaş bşta yazmış tırsağım diye:goz:

arkadasım sen bu olayları gec rüyanda görmüş olmayasın uyurken bi tarafın açık kaldı senin galiba :D anladın seni onu.

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim

Bence HİÇte SsaÇma Gelmedİ Bana Aynisini Bende YaŞadim Ama Besmele Çekmek Aklima Gelmedİ O GÜnde Evde Kİmse Yoktu Ama Ben Etrafima Batkim BİŞİ GÖremedİm
İÇİnİz Rahat Olsun Yanİİ
Aeff ArkadaŞa Katiliyorum Bencede ÖbÜr Taraftan Bİ Canlinin ÖldÜrme Payi Neredeyse HİÇ Yok Ama Ne OlacaĞi Bellİ Olmaz

3 harfliler insanı ölmekten de beter eder besmele gerçekten de hayat kurtarır iyi forumlar

Abi süper hikaye geçek gibi emeye sağlık

Geri