Ben kendime göre bir ideal 11 oluşturdum daha doğrusu 11 den ziyade oyun sistemi önemli 4 savunma oyuncusunun önüne 2 tane ön libero ve tek forvet bence Beşiktaşa yakışmıyor.Böyle bir kadro varken elimizde Tellodan sol bek yapmaya yada Holosko'dan sağ açık yapmaya çalışmaya gerek yok.Benim ideal oyun sistemim ve kadrom şu şekilde.(3-1-3-1-2 sistemi) Sizinde yorumlarınızı ve kendi kadronuzu bekliyorum.
Kalede Rüştü
Onun önünde 3 lü savunma sağ bek sol bek şeklinde değil pozisyonun durumuna göre
sağda İbrahim Toraman ortada Zapotocny ve solda herşeye rağmen yinede İbrahim Üzülmez (çünkü yerine adam yok)
bu üçlü savunmanın önünde ön libero ve gerektiğinde ileriye destek verecek şekilde Serdar Kurtuluş veya Sivok
Orta sahanın sağında Serdar Özkan göbekte Cisse ve solda Tello
Forvet arkası ve ayrıca orta sahayla bütünleşecek şekilde Delgado
Forvette Nobre Bobo ikilisi
Yedekler
Hakan
Holosko (ilk 11 de olabilir Bobo'nun yerine)
Serdar Kurtuluş veya Sivok
Aydın Karabulut
Gökhan Zan
Kalede Rüştü
Onun önünde 3 lü savunma sağ bek sol bek şeklinde değil pozisyonun durumuna göre
sağda İbrahim Toraman ortada Zapotocny ve solda herşeye rağmen yinede İbrahim Üzülmez (çünkü yerine adam yok)
bu üçlü savunmanın önünde ön libero ve gerektiğinde ileriye destek verecek şekilde Serdar Kurtuluş veya Sivok
Orta sahanın sağında Serdar Özkan göbekte Cisse ve solda Tello
Forvet arkası ve ayrıca orta sahayla bütünleşecek şekilde Delgado
Forvette Nobre Bobo ikilisi
Yedekler
Hakan
Holosko (ilk 11 de olabilir Bobo'nun yerine)
Serdar Kurtuluş veya Sivok
Aydın Karabulut
Gökhan Zan