Besiktas ideal kadro nasil olmali?

semilyon

New member
Reaction score
0
Ben kendime göre bir ideal 11 oluşturdum daha doğrusu 11 den ziyade oyun sistemi önemli 4 savunma oyuncusunun önüne 2 tane ön libero ve tek forvet bence Beşiktaşa yakışmıyor.Böyle bir kadro varken elimizde Tellodan sol bek yapmaya yada Holosko'dan sağ açık yapmaya çalışmaya gerek yok.Benim ideal oyun sistemim ve kadrom şu şekilde.(3-1-3-1-2 sistemi) Sizinde yorumlarınızı ve kendi kadronuzu bekliyorum.

Kalede Rüştü

Onun önünde 3 lü savunma sağ bek sol bek şeklinde değil pozisyonun durumuna göre

sağda İbrahim Toraman ortada Zapotocny ve solda herşeye rağmen yinede İbrahim Üzülmez (çünkü yerine adam yok)

bu üçlü savunmanın önünde ön libero ve gerektiğinde ileriye destek verecek şekilde Serdar Kurtuluş veya Sivok

Orta sahanın sağında Serdar Özkan göbekte Cisse ve solda Tello

Forvet arkası ve ayrıca orta sahayla bütünleşecek şekilde Delgado

Forvette Nobre Bobo ikilisi

Yedekler

Hakan
Holosko (ilk 11 de olabilir Bobo'nun yerine)
Serdar Kurtuluş veya Sivok
Aydın Karabulut
Gökhan Zan

rustu
toroman zapo sivok delı
serdar cısse
holosko delgado tello

bobo

HAKAN
S.KURTULUŞ-ZAPO-SİVOK-SERİC
CİSSE
SERDAR-DELGADO-TELLO
HOLOSKO - BOBO

Kesinlikle bu olmalı!!! Tabi ikisini türk yapabilmek şartı ile:)

Serdar Özkan gibi top kaybetme,çaLım atayım derken rakibe kontra atak şansı veren birini takımda tutmak bjk'ye zarardır.. şu takıma hoLosko'yu düşünmeyen arkLarı da anLayamıyorum..

bobo ayrılmamışmıydı :saskin :saskin :saskin

ben ce kadro güzel bobo nun yerine holosko ooo beşiktaşım oleeey beşiktaşım oley beşiktaşım oleeey

Rüştü

zapotocny*sivok*ibrahim toraman*gökhan zan

tello*

uğur inceman*cisse*

delgado(serdar özkan)*

holosko*bobo(mert nobre)*

Sistem 4-1-2-1-2

arkadaşlar bi kere sivok ön libero oyuncusu.onu stoperde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.cisseyle birlikte bence orta alanda olmalılar.rüştü,serdar,toraman,zapotocny ve üzülmez savunmamızı oluşturabilir.her ne kadar tello bi kanat oyuncu tarzında olmasa da sol kanadımız ona emanet edilmeli bence.sağda holoskoyla birlikte önde basmalılar.delgado da bobo nun arkasında oynamalı.ideali bu bence...

Geri