Benzin ve motorine yine zam

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
Benzin ve motorine 10 kuruş zam geldi
4 gün önce 4 kuruşluk indirim gelen benzin bugün yine zamlandı. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzin ve motorine 8-10 kuruş zam yaptı. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere motorin ve 97 oktan benzine 10’ar kuruş, 95 oktan benzine ise 8 kuruş zam yaptı. HABERTÜRK’ün sektör temsilcilerinden aldığı bilgiye göre zam sonrasında 95 oktan benzinin litresi (illere göre kuruş düzeyinde farklılık gösteriyor) 4 TL 16 Kuruş’tan 4 TL 26 kuruşa çıktı. 97 oktan benzinin fiyatı ise 4.21 TL’den 4.31 TL’ye çıktı. Motorinin litresi 3 TL 58 kuruştan, 3 TL 68 kuruşa yükseldi. Sektör temsilcileri, zamma gerekçe olarak TÜPRAŞ’ın artan maliyetlerini gerekçe gösterdi.

Ekli dosyalar

• detay.jpg
    detay.jpg
    20.9 KB · Görüntüleme: 3,653
kaşıklan Verip Sapıyla Çıkarmak Bu Olsa Gerek..

Hukumet yeni gemiler pardon gemicikler icin ek butce olusturma cabasinda, hayirli olsun ulkemize :smile:

o......ço...ğu bunlar. Kendileri para vermiyor. Bedava geziyorlar tabii

Bir dahaki indirimde benzime hucüm ediyoruz. 1 günlük indirimden yararlanalım bari :D

...'da zam geldi mi yoksa eski tarife mi ?? Şeyy ımmm ha buldum buldum kına...

αqqα уєкяυ;5345993' Alıntı:
4 kuruş indir 8 kuruş bindir ..

bu arkadasimizin yorumuna katiliyorum.akaryakitta en ucuz olacakken en pahali ülkeyiz. düsünüyorumda akil mantik isi degil vallahi.herzaman dedigim gibi bunu bu düzeye getirenler utansin.......

Önceden hissettirmeden zammı koyuyorlardı
simdi gozumuzun icine baka baka.
araba surmekten neret eder hale geldim

bu akaryatın üstüne bu kadarda gidilmez ki .

Geri