Benzerlik... [Bekir Coşkun]

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
HH Üyesi
Reaction score
0
SİYAH Obama’nın kazanmasını, türbanın-tesettürün Çankaya’ya çıkışı ile birleştirip, bizdeki dincilerin iktidara gelmesine benzetmek istiyorlar.

Çok benziyorlar zaten(!)

Gerçi ben daha görür görmez, "Aaaaaa ne kadar da benziyorlar... Abdullah Gül mü desem, Tayyip Erdoğan mı desem?.." demişimdir.

*

Abdullah Gül desem:

Diyelim ki Obama’nın küçük kızı acele internette bir şirket kuruyor, haşlanmış mısır ithal edip Amerika’nın büyük marketlerinin önünde mısır sattırmaya başlıyor.

Karısı ABD’yi "yeterince insan hakları olmadığı" iddiasıyla uluslararası mahkemeye veriyor.

Seçimden önce bir trilyon dolar kaybolmuş, sanıklar mahkûm olmuşlar hapisteler, ama seçmenler Kayserili Obama’yı başkan seçtikleri için dokunulmazlığı var.

O da zaten öbür suçluları affediyor...

Ve babası New York Belediyesi’nin billboard ihalesine giriyor...

(.........)

Benzemedi mi?...

Peki, o zaman Tayyip Erdoğan benziyordur:

Diyelim ki Columbia Üniversitesi’nde okudu, Harvard mezunu... "Uluslararası ilişkiler" ve "siyaset bilimi" üzerine üç kitap yazdı!..

Küçük kızından borç para alarak gıda dağıtım şirketi kurdu, büyük kızı da durup dururken "gemicik" sahibi oldu...

ABD merkez bankasından 700 milyon dolar kredi sağlayıp, damadına New York Times gazetesi ile ABC televizyonunu satın aldı...

Bakanlarının yarısı, senatörlerinin üçte biri, iki başkan yardımcısı, belediye başkanlarının beşte dördü "sanık" durumunda.

Ama tümünün dokunulmazlığı var, onlara yargı dokunamıyor...

"Atlantik feneri" adı altında Meksika’daki inançlı ve saf Hıristiyanlardan "Cennete gideceksiniz" diye para toplayıp bavullarla taşıdılar...

Hele hele bir mister Zahid var ki...

Ve Birleşik Devletler yargısı, partisinin "ABD anayasası karşıtlığının merkezi" olduğuna karar verdi...

*

Benzetemediniz?..

Olsun...

Artık benzediği kadar.

Herkesin Obama’sı kendine göre.

Bekir Coşkun

önce üstadın ağzına diline ellerine sağlık...sonra da sana teşekkür ederim...

ne kadar doğru tespitler

ayakta alkışlıyorum...

ne güzel yazmış....

genellikle okurum bekir çoşkun u bu yazısıda çok iyi

amerikaya zenciler köle olarak gittiler insanlık dışı en ağır işkenceleri gördüler şimdi ise köle olarak gittikleri yerde efendi oldular
siz ise türban takan muhafazakar insanları bunlarla bir statüye koyuyorsunuz, işte benzeştirdiğiniz o insanlar türkiye cumhuriyeti kuranlar ve hep efendi olanlardır. hasan tahsin izmirde yunana ilk kurşunu sıkarken sıktığı kurşun bir başartülünün başındaki örtüyü açana idi bunları unutmayın
siz hep efendi olan insanları şuan köle saymak istiyorsunuz bütün mesele bu....

'SİYAH Obama’nın kazanmasını, türbanın-tesettürün Çankaya’ya çıkışı ile birleştirip, bizdeki dincilerin iktidara gelmesine benzetmek istiyorlar.

Çok benziyorlar zaten(!)

Gerçi ben daha görür görmez, "Aaaaaa ne kadar da benziyorlar... Abdullah Gül mü desem, Tayyip Erdoğan mı desem?.." demişimdir.'
bak burda zaten adam neyi kastettdiği belli çarpıtmak değil olayın en can alıcı noktası buuuuu yoksa onun oğlu bunun kızı değil sende okuduğunu iyi yorumla...
adam yolsuzluktan bahsedecek ağzını tesettürle türbanla açıyor,inancı dini sokuyor müslümanı iyi bi şekilde aşağılıyor sonrada ben sunu diyorum diyor...
bunları katmadan böyle bir eleştiri yapacaksan dini inancı katmadan kim ne ise onu koy . demek istediğim bu

amerikaya zenciler köle olarak gittiler insanlık dışı en ağır işkenceleri gördüler şimdi ise köle olarak gittikleri yerde efendi oldular
siz ise türban takan muhafazakar insanları bunlarla bir statüye koyuyorsunuz, işte benzeştirdiğiniz o insanlar türkiye cumhuriyeti kuranlar ve hep efendi olanlardır. hasan tahsin izmirde yunana ilk kurşunu sıkarken sıktığı kurşun bir başartülünün başındaki örtüyü açana idi bunları unutmayın
siz hep efendi olan insanları şuan köle saymak istiyorsunuz bütün mesele bu....

yazıda başörtüsünden bahsedilmiyor,

çarpıtmadan yapılan yolsuzluklar hakkında konuşalım

ben bu bekirin yazsının sonucundan şunu anladım ki

Obama ya en çok başarısızlıkta istikrar abidesi olan Baykal benziyor :)

onu neden söylemedi merak ettim

birde kaybedenleri yazsana

Mesela McCain ile Baykalı dı yazda görelim ne kadar başalrılısın

Ne yazmasını bekliyordun ki arkadaş

tutup da Kendi yandaşları Ergenekoncuların Danıştay başkanını katlettiklerini mi yazacak

Yada Başbakan ın PKK lı terörsitlere "ÇEKİN GİDİN BU ÜLKEDEN " demesini hazmedemeyip onlara destek çıkan Deniz Baykalı mı yazazak

kaynak elestırmek yasaktır arkadaslar.
lutfen kullandıgınız kelımelere cekı duzen verın.

bekir coşkun
şimdi bunları yazdınya
senide ergenekoncu olmakla suçlayacaklar

eksik yazmışsın ama
yinede ellerine sağlık
yazıyı buraya koyan somuncu arkadaşımada teşekkürler

Saygılarımla...

Geri