Benutzerkonten(Kullanici hesabi)

P@P@G@N

New member
Reaction score
0
s.a arkadaslar benim bilgisayari cocuklar cok kurcaliyorlar,ben de onlara yeni bir kullanici hesabi actim,ama onlarin hesaplarin da sadece internet expolorar olmasini istiyorum,sadece internete girsinler yeter,yanii baska hic birseyi acmalarini istemiyorum,bunu yapa bilmem icin bir program yada ayar var mi ?biraz okudum xp pro larda (gpedit.msc)komutla oluyormus ama benim isletim sistemim XP HOME EDITION ALMANCA cok ugrastim beceremedim,yardimci olursaniz cok sevinirim....

kullanici hesaplarinda yukarda geri tusuna basarsan asagida bavul simgeli konuk hesabini goreceksin ona tikla ac kendi hesabinada sifre koy konuk hesabinda cocuklarin yetkileri kisitlanir bi explorer koy masaustune naparlarsa yapsinlar bozamazlar sanirim

kullanici hesaplari denetim masasindadir baslat / systemteuerung(denetim masasi) / benutzerkonten(kullanci hesaplari)

not:2: vista isletim sistemi kullaniyorsan tam yerini bilmiorm ama koun hesabini acmayi bulursun heralde konuk hesabinda program oyun yüklenmio dosya silinmio bilgisayara yüklü seylere bakar ama kontrol edemezsin

forumumuzda kalici olman dilegiyle

yardimin icin tesekkür ederim arkadasim,olmadi sifre koyup engellemeye calisirim ama nereye kadar :)....

Geri