Bentley Ram Advanse 9

cagdash

New member
Reaction score
0
dll dosyasını system32 nin içine attım ama yinede hata veriyor,crack dosyasının içindeki text e baktım ispanyolca:(

kurulum aşamasında licence configration başlıklı seçim menüsü çıkıyor orda ilk sekme select server product licence ikincisi hardware lock license ikinciyi seçin alt menüdende superpro'yu tıklayın dll dosyası system32 ye atın tamamdır ilk açılışta HWlockdll version error uyarı versede sallamayın program çalışacaktır.bu arda kurulumun sonunda sentinel licence vs kurulumunu yapmayın iptal edin.

bu programin bende originali var. yillardir kullanirim. yalniz bir computere install edebiliyordum. kullanimi icin yardimci olabilir miyim bilmiyorum ama, sorununuz olursa cevaplamaya calisirim.

çalışman için teşekkürler:clap:clap
bunada bir göz atalım
bakalım bu programıda benimseyebilecezmi
önceden baya ismini duymuştum bu programın

bu programi indiripte calistiran varmi?
ben yaptim calismiyor.

bu programa cok ihtiyacim, yardim lutfen

Arkadas Cagdash isimli arkadasin dedigi gibi yaparsan calisr- yani "kurulum aşamasında licence configrarion başlıklı seçim menüsü çıkıyor orda ilk sekme select server product licence ikincisi hardware lock license ikinciyi seçin alt menüdende superproyu tıklayın dll dosyası system32 ye atın tamamdır ilk açılışta HWlockdll version error uyarı versede sallamayın program çalışacaktır.bu arda kurulumun sonunda sentinel licence vs kurulumunu yapmayın iptal edin."

yukardaki satirlari kendisinden aldim-
bu program sap2000 dan daha kullanisli , sahane bir programdir-bir yardimim olursa sevinirim

Linkleri yenileyebilir misiniz? Teşekkürler

Geri