Bentlerimden sızıntıların taştığındaydı benim kaybedişlerimin başlangıç noktaları

FiLaMaN

New member
Reaction score
0
Bu kadar basit mi ayrılıklar? Akrep gezer gibi dolanırken koynunda; ben unutamadım o sıcak bakışları, uzatınca ellerimi dokunamıyorum yüreğine,
ah! Benim sarhoşluğum ne vardı uyumsuz bir yüreğe yelken açacak, hadi çık çıkabilirsen boynuna kadar batmış olduğun balçıktan off zordu manasız hatta sahipsizdi bu aşk neden görmemişler gibi atıldın.
Off bu çok ağır, çok çaresizsin; bir yanında söz geçiremediğin kalbin diğer yanda yaşatmaya çalıştığın onurun, hangi noktaya bakarsan bak tarumar olmuş her yerin karşında o tufan, istemediğini düşünsen de harap bitap düşmüşsün kaçamazsın.
Boşuna çırpınışların neden kaçmaya çalışıyorsun kalbine hapsetmişsin kederleri boşuna saklanışların o deli çağlayandan.
Bentlerimden sızıntıların taştığındaydı benim kaybedişlerimin başlangıç noktaları,
ah! Benim yüreğimde sel olmuş taşan çağlayan var mıydı yok saymak manasız biçare bırakıp gitmek oysa sözümüz vardı acıtsa da söylemek bir başka kalbin mekanında olunduğunu, doğru ya sen bir afetsin çiğner geçersin arkaya bakmazsın bile,
ah bu yanılgılar ah benim zavallı yüreğim sendin sağlam basan her attığı adımı, sağlam tutardı ellerin her dalı, hiç düşünmedin gittiğin yolun sonu uçurum, tuttuğun dalın kopmaya meyilli çürümüş bir dal.
Hadi koş sonu olmayan bir yol bulabiliyorsan, sıkı tutun bulabiliyorsan sağlam bir dal...

eline sağlık arkadasım.. sana mı ait bu??

Hadi koş sonu olmayan bir yol bulabiliyorsan, sıkı tutun bulabiliyorsan sağlam bir dal...

merhaba, okuduğunuz ve beğendiğiniz için teşekkürler. Evet tamamen bana ait.
Eğer yazı alıntı olursa kime ait olduğunu eğer biliyorsam mutlaka yazarım
:eek:

Bu kadar basit mi ayrılıklar? Akrep gezer gibi dolanırken koynunda; ben unutamadım o sıcak bakışları, uzatınca ellerimi dokunamıyorum yüreğine,
ah! Benim sarhoşluğum ne vardı uyumsuz bir yüreğe yelken açacak, hadi çık çıkabilirsen boynuna kadar batmış olduğun balçıktan off zordu manasız hatta sahipsizdi bu aşk neden görmemişler gibi atıldın.

kardeşim emeğine-yüreğine sağlık
ne kadar güzel şiir
paylaşımlarının devamını beklerim
saygılarımla

çok güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık

Geri