Benm ve Bir çOk arkadsımızın Özel Gününe 2 gün..

Unhappy_Tramp

Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм
Reaction score
0
yarın diil sonraki gün:D pazar günü benm gibi bir çok arkadsımız .. ÖSS sınavında Soguk ve ya Sıcak terler Dökcek..

ben bu sınava girip Alnımın hakkıyla çıkcam inşallah....

Hedef şehirlerim=izmir,trabzon,ankara,istanbul
hedef meslek(başka seçemem zaten (meslek lisesi ;) ) = Bilgisyar Sistemleri Öğretmenligi :D

hedef puan= 240

Aldıgım En yüksek Puan= 261
Aldıgım En düşük puan =238

Şimdiden Bütün Sınava Gircek Arkadslara Başarılar​

Tüm ÖSS sınavına girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Allah zihin açıklığı versin umarım istediğiniz bölüme girecek
puanı alırsınız.

Allah yardımcınız oLsun :goz:

başarıLar hepinize..

hepinizin allah yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun

Herkese basarılar

arkadaşlar bende sınava girecem ama benim için bu sınav pek önemli degil agustosta da oyunculuk sınavına girecem size bir sorum var şimdi benim 185 almam gerek bunu ilk bölümden alacakmışım peki ikinci bölümden de yapmam gerek mi yoksa bu yeterli olur mu bana bir yardım arkadaşlar bekliyorum

bilirim o günleri allah sabır ve zihin açıklığı versin (ama korkmayın kolay sorular çıkıyo şimdi diyeceksinizki sen niye kazanamdın orasını karıştırmayın) :D

Tüm ÖSS Adaylarına Bendende Başarılar Kolay Gelsin

Tüm herkese başarılar... Umarım istediiniz yerde olursunuz...

başarılar kardeşim inşallah istediğiniz yerler olur iyi forumlar ;)

hepinizin istediği yere girmesini temenni ederdim ama bu imkansız olduğundan
umarım hakeden kişiler başarılı olur.

hamlet ilk bölümden 185 alman gerekiyo sadece bilidiğim kadarıyla ikinci bölümü yapmana gerek yok ama ikinci bölümde yaptıklarında birinci bölümdeki puanını artırır o yüzden yapabiliyosan ikinci bölümden de yap derim

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
ÖSS sınavı bir yol ayrımı değildir unutmayın
Sakın kendinizi olmazsa ben ne yaparım diye kasmayın elinizden geleni yapın sadece
Eğer kısmetse kazanırsınız kısmet değilse Allah korusun sınavdan önce rahatsızlanırsınız
O yüzden ailelere çok iş düşüyor bu konuda çok hassas olsunlar ve sakın çocuklarına baskı yapmasınlar
Allah hepinizin yardımcısı olsun
Başarılar şimdiden...

üniversiteyi bitirdim ama öss yi duyunca hala tüylerim diken dken oluyo :)... sınavda hepinize bol şans ve başarılar, sakın panik yapmayın.. unutmayın bu sınav dünyanın sonu değil, sonrasında da değişik hayatlar bekliyor hepinizi.. hepinizin ii haberlerini duyarız inşallah buradan..

bende girecem hedef bılgısayar donanımcılık ve programcılık 4 yıllık batı tarafı ne olursa olsun onemli diil herkese kazanmak dileğıyle ıstedıgı yer
not:stresten kaçının arkadaslar

Oh oh ne güzel :D Sitede Aslında Öss ye gircekler Buraya yazsın die bi başlık mı açsaydık :D ama dibine geldk :D Heppimize hakkımızda hayırlısı :D

Geri