"Benimle gurur duyacaksınız"

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
elano_kayseri.jpg

Futbol hayatının en güzel günlerini Galatasaray’da geçireceğini tahmin ettiğini söyleyen Elano, Dunga'ya seslendi...

Takımımız, Kayserispor karşısında golleriyle yine adından bahsettirirken, ikinci yarıda Keita'nın yerine oyuna giren Elano, 121 kilometre hızla attığı şutun gol olması sonrası gündeme oturdu.

Sarı kırmızılı forma altında ilk kez golle tanışan ve çocuklar gibi sevinen Brezilyalı oyuncu evine eşi ve kızıyla mutlu gitti, telefonla ilk aradığı kişi Brezilya Milli Takmı Teknik Direktörü Dunga oldu.

Kaseti yollayacağım

“Hocam yeni takımımda ilk golümü attım” diyerek sözlerine başlayan yıldız oyuncu, şunları söyledi: “Sizin tavsiyenize uydum. Git dediğiniz takıma gittim. Söylediğiniz gibi Galatasaray her yönünle güzel bir kulüp. Burada en önemli olan gol. Golden sonra beni sevdiler mi, dövdüler mi anlayamadım. Yakında kaseti bulup göndereceğim. Benimle gurur duyacağınızı biliyorum. Hocam artık Arjantin maçına hazırım.”

Doğru dürüst bir seçim yaptım

Futbol hayatının en güzel günlerini Galatasaray'da geçireceğini tahmin ettiğini sözlerine ekleyen Elano sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizin sayenizde doğru dürüst bir seçim yaptım. Bu daha başlangıç oldu. Haftalar geçtikçe daha iyi bir Elano'yu taraftarlarımıza izlettireceğim. Burada göstereceğim performans milli takımımıza da olumlu yansıyacaktır. Sanıyorum hocamız Rijkaard, Tallinn maçında bana ilk 11 forma verecek.”

Kaynak: Hürriyet

Şimdi şunu sorarım ulan bu kadar ince detayına kadar nerden biliyosunuz adamın ne dediğini kelime kelimesine nerden duydunuz.Tövbe ya ... Ha şöyle olabilir Elano Dunga'yı aramıştır Dunga'da Hürriyeti o durumu gözardı etmişim tabi :Q

"Elano'yu rahatsız eden yoktu ondan rahat vurdu ve gol oldu"
Gürcan BiLgiç
demiş bu Lafı..

bu adam futboLu biLiyor,futboLcunun kumaşından anLıyor di mi ama,o basit goLü nasıL da basit kesir haLine getirmiş.. Kıt..

Golden sonra beni sevdiler mi, dövdüler mi anlayamadım.

Uzun Bir Süre Anlayamayacaksın :D

"Elano'yu rahatsız eden yoktu ondan rahat vurdu ve gol oldu"
Gürcan BiLgiç
demiş bu Lafı..

bu adam futboLu biLiyor,futboLcunun kumaşından anLıyor di mi ama,o basit goLü nasıL da basit kesir haLine getirmiş.. Kıt..

Saf herif kalede kaleci olmasa atamaz ordan gol ettiği lafa bak :D :gulumseCocuk:

konuyu baLtaLıyorum ama az önce gördüm çok güLdüm.. (bu arada konu bana da fos çıktı gibi geLdi,teLekuLakLık yapmadan nasıL öğreniLebiLir bu konuşma..)

ELANO VE KEITA
Galatasaray'ın yeni transferleri çok sansasyon yarattı. Alıcı gözle baktığımızda Keita'nın sezonu büyük hayal kırıklıkları ile geçirmesi kaçınılmaz gibi. Gaziantep'te sahada yoktu. Hücum aksiyonlarının içinde rol almayı bırakın, top kayıplarıyla rakipten bile oynadı diyebiliriz.
Peki düzelir mi?
Lyon böylesine bir oyuncudan vazgeçtiğine göre, Galatasaray'ın da işi zor.
Elano ise duran top ustası. Ama tempo sıkıntısı var ve yine takım savunmasında özverili değil. Yetenek olarak Deivid'in önünde mi diye düşünüyorum. Bence değil. Şöhretleri olan oyuncular ama, o kadar. Zaman kimi haklı çıkartacak göreceğiz. Fakat Galatasaray'ın yükünü yine Arda çeker.
Bu oyuncuların milli olmasına gelince... Kleberson ve Ricardinho da geldiklerinde milli takım oyuncularıydı.

G.B :hhmanD

adam komik ya.. =))

Gürcan Bilgiç tamamıyle sorunsal bi adam :D Beyinsel problemlerle uğraşıyo

Sevdiler mi dövdüler mi? Şimdilik sevdiler ama böyle gitmessen döverler :D

Geri