..::Benimle Evlenirmisin?::..(Yorumlarınızı Bekliyorum)

coolscorpy

New member
Reaction score
0
Birbirimize son bir şans daha vermeliyiz. Sevgimiz bunu hakediyor. Yapılan hataların farkına varıp bir kez daha aynı hataya düşmeyeceğimizi yürekten inanıyorum. Buna sende inan çünkü bu yaşadığımız herşey bizim bir sonraki atacağımız her adımda rehber olacak. Daha çok sahip çıkıcaz sevgimize. Birbirimize olan sevgimiz ile birbirimize sımsıkı bağlanarak ve inanarak yılmadan ayakta durabilmeliyiz. Gerçek aşkın ve sevginimizin gücünü tüm dünyaya kanıtlamamıza izin ver.Artık Eskiye dair yaşanan güzel günler hatırlanmalı. Hayallerimize kaldığımız yerden devam edelim ve bu kez sadece ölüm ayırsın bizi. Artık sana "AŞKIM" demek istiyorum. Seni daha çok sevmek ve daha çok hissetmek istiyorum. Sana kendimi affettirmek ve karım olarak bu mutluluğu ölümsüzleştirmek için herşeyi yaparım. Doğmamış çocuğumuzun ismini sen koydun...

Benimle iyilikte ve kötülükte, sağlıkta ve sıhhatte, mutlulukta ve hüzünde, hayatın tüm kahpeliğine birlikte karşı çıkarak; ayrılmamızı istiyenlere inat, hayata inat ve ölüm bizi ayırana kadar yaşamak istermisin?

Benimle evlenirmisin?​

duyulabilecek en güzel sözlerden birisi olsa gerek ...

Birbirimize son bir şans daha vermeliyiz. Sevgimiz bunu hakediyor. Yapılan hataların farkına varıp bir kez daha aynı hataya düşmeyeceğimizi yürekten inanıyorum. Buna sende inan çünkü bu yaşadığımız herşey bizim bir sonraki atacağımız her adımda rehber olacak.

hataların farkına varılıp gerçekten olmayacağı gibi yaşananları rehber olarak yanına almak ve yeniden bambaşka bir yola başlamak ne güzel....yüreğine sağlık...eğer gerçekten sevgiler hakediyorsa ve hala sevginize ömür boyu katlanabileceksen bir evet yakışır o zaman...

Geri