benim psikolojim mi bozuk, yoksa özgürlüğüme düşkün birimiyim...

run dmc

New member
Reaction score
0
arkadaşlar, ben bir yerde işe başlamıştım. sabah 8 den akşam 10 a kadar çalıştırıyorlardı. ve geri kalan zamanım da yolda geçiyordu. insan yüzü göremiyordum. çok sıkıntı içindeydim işyerinde. bu yüzden gözümden yaş eksilmiyordu. özgürlük kavramı benim için çok önemli. yani bu yüzden çok şey mi istemiş oluyorum, yoksa psikolojim mi bozuk. teşekkürler...

Degerli kardeşim herkesin özgürlüge ihtiyacı vardır!!!Tahminim siz sevdiginiz bir işi yapmıyorsunuz,onunda büyük rolü var.En yakın bir zamanda sevdiginiz bir iş bularak zamanınızın büyük bir bölümünü gecirdiginiz iş yerinde mutlu olmak dilegiyle!!!

Bu söylediklerim sadece tecrübelerime dayanarak,gencligimde zaman zaman benimde mutsuz oldugum iş yerlerim oldugu icin size bu tavsiyeyi öneriyorum!!!Umarım en yakın zamanda sevdigin bir iş bulursun..

bence sosoyal hayatının olamayışından bırazda boyle düşünüyrsunn..eger yaptıgın iş seni memnun etmıyorsa bırakmalısnn...sevılmeyen bı işin getırısı pek olmaz psıkolojık acıdan...
kendıne vakıt ayıramamn cok üzücü...:( hayatını degiştirmek senin elindee...umarımm istedgn gibi gerceklşirrr durumlar...hoşcakal

cocukluk erken gençlik gençlik donemlerinde zaman yeterince/fazlasıyla sosyal ortamlarda geçirilir.
kişinin çalışma hayatına adapte olmasını sağlıyan geçiş özellikleri sistemimizde mevcut değildir.
bununla beraber eğitim sistemimizin bozukluğundan sebep birey çalışmaya pekte meğilli değildir.
bir ikincisi eğer ki kendinize biraz olsun vakit ayıramıyorsanız ,vede durumunuz başka bir işi tercih etmeye müsait ise en azından bir gün tatili olan bir iş seçmenizde fayda var diyorum.

Geri