daredevil_off
PiS YoLuK
- Reaction score
- 0
Benim küçük sevgilim
Sen bana neler yaptın
Böldün parça parça
Onlar bilmez onlar bilmez...
Bakarlar yüzüme
Sanki yoksun gibi
Sanki yalanmışız gibi...
Benim küçük sevgilim
Sen bana neler yaptın
Kırdın defalarca
Onlar bilmez onlar bilmez
Vururlar yüzüme
Sanki yoksun gibi
Sanki yalanmşız gibi...
Benim küçük sevgilim
Ben sana neler yaptım
Kızdım sayfalarca...
Sanki yoksun gibi...
Sanki yalanmışız gibi...
Benim küçük sevgilim,
Sanki yalanmış gibi...
Benim küçük sevgilim,
Sanki masalmış gibi...
[VIDEO]6bF1CG-0FZM[/VIDEO]
---Onlar bilmez,onlar bilmez küçük sevgilim...Onlar ne bizim yaşadıklarımızı bilir ne de tahmin edebilir...Onlar bilmez biz bir bankta sabahı akşam yapar,hava kararınca fark ederdik zaman var,saat var,akşam var... Onlar bilmez biz 4 yılımızı hep saygıyla hep sevgiyle geçirdik,hiç kıymadık birbirimize...Onlar bilmez biz hasta olsa,sıkılsa birimiz hissederdik...Onlar bilmez biz bir zamanlar öyle sevdik...
---Şimdi...Sanki yalanmış gibi,sanki masalmış gibi...Onlar bilmez ben seni nasıl sevdim...Bilmeden alış başkasına derler,aldırmadan unut gitsin derler...Onlar bilmez küçük sevgilim,onlar hiç bişey bilmez...
---Ben bilirim bir tek şekermelek.Bende doğup büyüyen şeyin adı sadece aşk değil...Aşk için değil kalbimi,ruhumu,adamlığımı bende olan herşeyi sana bağlamam,sana tutsak,sana muhtaç yapmam...
---Ben bilirim şekermelek sen nesin bende,nasıl yer etmişsin...Sen bi kardeş,bi dost,bi emanet,bi yar,bi aşk olmuşsun bende...Şimdi ben hangi birini atıp seni unutmalara geçeyim...
---Sanki yalanmış gibi,sanki yoksun gibi,sanki masalmış gibi...Onlar öyle bakarlar yüzüme...
Onlar bilmez,onlar bilmez...Sen nasıl sevildin onlar bilmez....
Sen bana neler yaptın
Böldün parça parça
Bakarlar yüzüme
Sanki yoksun gibi
Sanki yalanmışız gibi...
Benim küçük sevgilim
Sen bana neler yaptın
Kırdın defalarca
Onlar bilmez onlar bilmez
Vururlar yüzüme
Sanki yoksun gibi
Sanki yalanmşız gibi...
Benim küçük sevgilim
Ben sana neler yaptım
Kızdım sayfalarca...
Sanki yoksun gibi...
Sanki yalanmışız gibi...
Benim küçük sevgilim,
Sanki yalanmış gibi...
Benim küçük sevgilim,
Sanki masalmış gibi...
[VIDEO]6bF1CG-0FZM[/VIDEO]
---Onlar bilmez,onlar bilmez küçük sevgilim...Onlar ne bizim yaşadıklarımızı bilir ne de tahmin edebilir...Onlar bilmez biz bir bankta sabahı akşam yapar,hava kararınca fark ederdik zaman var,saat var,akşam var... Onlar bilmez biz 4 yılımızı hep saygıyla hep sevgiyle geçirdik,hiç kıymadık birbirimize...Onlar bilmez biz hasta olsa,sıkılsa birimiz hissederdik...Onlar bilmez biz bir zamanlar öyle sevdik...
---Şimdi...Sanki yalanmış gibi,sanki masalmış gibi...Onlar bilmez ben seni nasıl sevdim...Bilmeden alış başkasına derler,aldırmadan unut gitsin derler...Onlar bilmez küçük sevgilim,onlar hiç bişey bilmez...
---Ben bilirim bir tek şekermelek.Bende doğup büyüyen şeyin adı sadece aşk değil...Aşk için değil kalbimi,ruhumu,adamlığımı bende olan herşeyi sana bağlamam,sana tutsak,sana muhtaç yapmam...
---Ben bilirim şekermelek sen nesin bende,nasıl yer etmişsin...Sen bi kardeş,bi dost,bi emanet,bi yar,bi aşk olmuşsun bende...Şimdi ben hangi birini atıp seni unutmalara geçeyim...
---Sanki yalanmış gibi,sanki yoksun gibi,sanki masalmış gibi...Onlar öyle bakarlar yüzüme...
Onlar bilmez,onlar bilmez...Sen nasıl sevildin onlar bilmez....
alıntı..