'Benim için sorun yok'

by.erce

New member
Reaction score
0
7_204324_22FAN14HOLOSKO-B-Y280.jpg

Sağ kanada çekilen Filip Holosko, konuyla ilgili kısa ve öz bir açıklama yaptı: No problem!

Bobo'nun takıma girmesiyle sağ kanada çekilen Filip Holosko, konuyla ilgili kısa ve öz bir açıklama yaptı: No problem!

Liderlik payı var
Devre arasında Manisaspor’dan transfer edilen Filip Holosko, ilk maçlarında sağ kanatta görev yapıyordu. Bobo’nun sakatlığı sonrasında ileri uçta oynayan Slovak futbolcu, attığı goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş’a hayat vermiş ve liderlikte büyük pay sahibi olmuştu. Ancak Bobo’nun iyileşmesi sonrasında Brezilyalı oyuncu ilk 11’deki yerini alacak, sağda ise Holosko mücadele edecek.

‘Olumsuzluk kalmadı’
Kadrodaki değişim üzerine bir açıklama yapan Filip Holosko, “Benim için sorun yok. Hocam nerede görev verirse, orada oynarım. Takıma katkıda bulunmak için elimden geleni yaparım. Uyum sürecim biraz uzun sürmüş olabilir. Ancak olumsuzluğu tamamen üzerimden attım. İlk yılımda Beşiktaş’ta şampiyonluk görmek istiyorum.Zirveye ulaşacağımıza inanıyoruz. Belediye’yi devireceğiz” dedi.
fanatik

holoskonun gelmesi çok ii oldu geçsinler boş alan topçusu falan geyiklerini adam bi kere teknik hırslı artı bu takıma istiyerek geldiği için herşeyini verio...

Bu maçta fark istiyoruz.3 falan.

holosko yine attı golünü yaptı güzel hareketlerini ama zengin dediğimiz hücum hattına her topu ezen kaptıran olumsuz kullanan ibrahim üzülmezle ali tandoğan dahil olmuyormu çıldırasım geliyor insan biraz şu holoskoya bakar örnek alır insan bir topu bile olumlu kullanamazmı

ibrahim üzülmezin yerine genç ethemin denenme vakti bence coktan gelmiştir

Geri