Benim Forum için bi önerim,ricam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar diğer sitelerde görüyorumda çok hoşuma gidiyor sayfa çok renkli oluyor bu imza meselesi.Sordum daha önce imza kısmı varmış ama sonra kapatılmış kirlilik yapıyor diye..Benim önerim üyenin belirli bir durumundan sonra o üyeye imza bölgesi hakkı tanınsın.Misalen aşşağda Dark_Angel kardeşimizin üyelik durumu.Bora kardeşimizin 1.545 mesajına 8.402 (MaaşAllah) kere tşk edilmiş.Ben diyorumki mesaj sayısı değilde mesajlarına edilen tşk sayısına göre bu hak verilse.Bu sayede bu hakka kavuşmak için boş yere mesaj yazan tankutlarında uraşları boşa çıkar çünkü tşk almak için paylaşım yapmak gerek.Ve imza kısmıda yükseklikleri 200-250 pixel olarak belirlense bu sayedede sayfa kirliliği oluşmaz.
İmza dediğim mesajın altında kullanıcının resim yada yazı olarak bişiler koyabildiği yeri diyorum yanlış anlaşılmasın.

498mohv.jpg

kardeş şöyle açıklayım durumu ben sana.
imzaların kaldırılma sebeplerinden bir tanesi de siteyi kasmasıdır.
yani düşünsenize,
bu site 3.000 kişilerle online olan bir site
ve
günün belirli saatlerinde siteye girmek gerçekten zor oluyor.
Birde imzalar tekrar açıldığı zaman
tamamen kasacak ve boştan yere zorluk yaşayacağız

13 binin üzerinde teşekkürü olanlara imza hakkı tanınsın :durdurun

İmza amatör işi,kalsın..

onlarca kez tartışıldı...

gerenk yoookk...!

Benim düşüncem sayfaya renk kattığı yönünde tabi büyük olmadığı sürece ama siteyi kasıyor gerçeği ayrı ben fikrimi söyledim sizlerde haklısınız.Olsa güzel olurdu diyorum sadece:D

Benim bu forumu seçmemdeki sebeplerden biride sadelik.. Böyle güzel bence...

Benim tuhafıma giden bişey war gerçi bunu Darkada söyledim ama sizlede paylaşim, bana görede alınan tşk sayısı yazılan msglardan daha önemli olmalı, açtığım her konuya eline sağlık super olmuş wb şeyler yazsaydım sanırım bugün 2000 küsür msgım olurdu, bana göre yapılan paylaşımlar önemli olmalı, 100 tşk olup 3000 msgı olan üye daha mı değerli oluyo anlayamıorum :saskin

İmza konusunda çok konu açıldı arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Yinede şöyle üstün körü bi açıklama yapıcak olursak, 200.000 e yakın üyemiz var. Sınırlıda olsa imzayı aktif etsek forum nerden baksak 2 kat yavaşlayacaktır. + olarak imzaların altına saklanmaya çalışan reklamlar, siyasi sloganlar.. Forumun görüntü kirliliği. Bunlarla uğraşmamak için imzalar kalktı.

Şuan en temiz forum [hem reklam, hem imza, hem görüntü olarak] bizim forumumuz arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri