Benim ESkizLeгim * By Princeofdarkness

princeofdarkness

New member
Reaction score
0
cızımler eskız dır ... makına ıle cekıldıgı ıcın sadece photoshop ta ısık ayarı yapılmıstır.. ne kadar da ısıga bahane bulsamda hıc bısye benzemeyen berbat seylerdır....
2qa1nyu.jpg

2iifyg6.jpg

2ep3m1c.jpg

2nuhimg.jpg

2n7060y.jpg

48nbzo5.jpg

30hmxll.jpg

2h4yue1.jpg

2s1aqs5.jpg

2retkjr.jpg

alt tarafta gormus oldugunuz zatı muhterem benim ama suanda saclarım yok ben bır keliiiim!! ve hayatıma uzun sure kel olarak devam etmeyı dusnuyorum.. sekil bir A bakınız avatar ım..
2po1ahi.jpg

bence gayet güzel resimler ellerine sağlık devamını bekleriz

ne kadar da ısıga bahane bulsamda hıc bısye benzemeyen berbat seylerdır....

burada gerçekten beğenmediğinden mi yoksa gelecek tepkileri önlemek için mi söyledin anlamadım ama gerçekten iyi çizimler. daha da ileriye götürüp eskiz olmaktan çıkarsan çok daha güzel görüneceklerdir.

e hocam bastan solesene ya ısım bu dıye bende kendımı yıyom. Vay bea adam neler yapmısda beyenmıyo ulen bı ev bıle cızemeyen su sahsıyete bak dıyom tuh benım kalıbıma dıyodum yaws yedım bıtırdım kendımı

Emeğine SAqLIq
Hepside iLginc ve coq qüzeLLER .)

eline sağlık gerçekten güzel resimler

Bence çizimlerin çok iyi bu arada saçında baya şekil olmuş.

bence başarılısın , sadece çok yogunlasman lazım resimle o zmn harika şeyler çıkar

Resimlerin bi hayli güzel ama söyledigin lafta bir yerde haklısın eğer işin bu ise cok daha iyilerini görmek isterim senden
cok calısman lazım coookkkk:goz: :durdurun
dostum snnle bir kac konu hakkında konusmamız mümkünmü acaba?
**** msn ve Gmail eklersen konusma fırsatı yakalayabiliriz yada email yoluyla
hayatında basarılar

bende devamlı eskiz çizerim ama sen bunlara belli ki ölesine iğrenç demişsin gayet güzeller eline sağlık:clap

ayrıca keşke saçını kestirmeseymişsin önceki halin daha tatlı sanki:melektabi bu benim yorumun takma kafana kolay gelsin:goz:

bu kaar karamsar olma yaaa bence gayet güzeel.hadi bakalım bırak karamsarlığı çalışmaya devam :)

helal olsun..guzel ler..emege saygi

Geri