benim deyzim ve yavruları

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Bokser (İngilizce: Boxer), orta irilikte, dolgun ama güçlü ve kendine özgü bir biçimi olan bekçi köpeğidir.
www.yeniresim.com_-_Kpek_Resimleri_-_Boxer.jpg

Cesareti ve dayanıklılığı, zeka, gözüpeklik, çeviklik ve gücü birleştiren bokserin yüksekliği, omuzdan yere kadar yaklaşık 53-64 cm, ağırlığı 30 kg kadardır. Kısa, parlak, yumuşak derisi, kızıl ya da kahverengi zemin üstüne benekli ya da çizgili ya da ayak, göğüs ve kafada beyaz çizgilidir.
boxer_yavrular.jpg

İlk olarak 19. yüzyıl'da Almanya'da üretilen bokser ırkı, bütün buldok ırklarıyla akrabadır. 1950'lerin ortasında beğenilen ırklar arasına girmişse de günümüzde eskisi kadar yaygın değildir. Bütün buldoklar gibi, modern bokserin ataları köpek ve boğa döğüşleri için yetiştirilirlerdi. 19. yüzyıl'da bu sporlar yasadışı sayılınca bokserler Almanya'da polis köpeği olarak yetiştirilmeye başlanmıştır. not: benim baxser saf tır .. safları ayırt etmek için burunların ucunda basına kadar beyaz bır cızgı gelır ve kopegı tuttugunuzda elınızle kafasından tutuyosanız bagırmazsa oda saftır benım yavrularda saf bax:clapser
boxer_yavrular.jpg

Allah Allahh Allah Allahhhhh
Harbi Hackhell Kuçu haftası olmuş bu 5.ci konu noluyor arkadaşlar:D:D:D

edit: 6imiş sonsuzun bi konusunu daha buldum:D

oyyy SübhanAllah MaaşaAllah (:)
3üde Aynı Birbirinden sevimli ve güzeller:)
Allah onları edeple büyütsün:) Çok güzeller:D

paşayı bana versene sefdin onu :D

hepsi seninmi bunların

ilk dogdugunda 12 tane vardı ilk dogumu oldugu için kızımın (deyzımın )cok yavruları oldu 1 tanesı dogar dogmaz çldü...:( ve 2 tanesıde sonradan ölduler:( suan bende 5 tane var 5 tanesınıde eşe dosta cok samımı arkadaslarıma verdım:) iyi formlar​

Geri