# 'Benim adım Mustafa Denizl..!!i' #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
# 'Benim adım Mustafa DenizLi..!!! #

Antrenman öncesinde bir toplantı yapan Denizli patladı; İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Delgado, Tello ve Holosko´yu takım arkadaşlarının yanında fırçaladı.
w9dtvd.jpg

Bursaspor karşısında alınan beraberlikle, şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli faturayı yıldızlara kesti. Antrenman öncesinde öğrencilerini saha ortasında toplayan tecrübeli çalıştırıcının ilk hedefi kırmızı kart gören Toraman’dı... Toraman’a, “Yaptığın düpedüz sorumsuzluk. Buna ne hakkın var. Takımı yalnız bıraktın, arkadaşlarının emeğiyle oynadın. Daha geçen hafta cezalıydın” diyen Denizli, daha sonra Serdar Özkan’a döndü ve, “Senin kaptırdığın top, gol oluyordu. Topu kaptırdığın yerde bakarken, rakibin gidip golü atıyordu. Oynamayınca da surat yapıyorsunuz. Önce yaptıklarınıza bakın” diye sert çıktı.

‘Bir olumlu hareketin yok Delgado’
Takım kaptanı Matias Delgado da, Denizli’nin sert tepkisinden nasibini aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sen bu takımın kaptanısın Delgado. Ancak maçı izle, bak... Bu pazubanda yakışacak olumlu bir hareketin oldu mu! Senin herkesten fazla yapman gerek, bu kabiliyetin var. Seni tanıyamadım” diyerek, Kaptan’a çıkıştı. Denizli, daha sonra Tello’yu eleştirip, “Bu iş durarak olmuyor. Oyunda kaldığın süre içinde bir tane bile top kullanamadın. 1 hafta konuştuk, çalıştık. Hiç aramızda yok gibiydin” ifadesini kullandı. Holosko’ya da, “Sana kaleye git demiştim. Ama sen çalım yaptın ve kenara kaçtın. Senin yüzünden Bobo yalnız kaldı. Zaten o da yakaladığı birçok fırsatı değerlendiremedi” dedi. Daha sonra takıma yönelen Mustafa Denizli, şu sözlerle patladı: Benim adım Mustafa Denizli, tek istediğim şey şampiyonluk. Başka bir şey istemiyorum. Ya şampiyon olursunuz, ya şampiyon olursunuz. Eğer kupayı alamazsak da hata yapanlar sonuçlarına katlanır...

Orhan Yıldırım..Fanatık..

iyi konuşmuş mustafa hoca otoriter insan yaw affetmez valla keser bileti :p

Mustafa Hocanın En Sevdiğim Yönü Bu Çok Pis Laf Koyuyor Adamın Yüzüne Karşı =)

“Sen bu takımın kaptanısın Delgado. Ancak maçı izle, bak... Bu pazubanda yakışacak olumlu bir hareketin oldu mu!"

:clap

tüm söyLedikLeri doğru

bursa maçında delgado + teLLo + hoLosko

varLıklarını biraz gösterseydiLer 8 kişiyLe biLe yenerdik

ama oyunda ruh gibi doLaştıLar kırmızı karttan sonrada iyice dağıLdıLar

Geri