Benim Önerim

herry11

New member
Reaction score
0
Benim bir önerim var.Oyun bölümüyle ilgili.Oyun bölümüne Flash Oyunlar diye bir bölüm açarsanız sevinirim.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:

herry11'in bu öneriyide geçtim banlanmasını taleb ediyorum...

Bu öneriyi tam 2 ay önce ben gündeme getirdim biraz arama motoru kullanmayı öğren hiç bir bölümde yapmıyorsun bunu özellikle oyun bölümlerinde! ve sürekli cevap verilmiş konulara verdiğim cevapların 1/3'ünü yazarark cevap verdiğini sanıyorsun...????

Vay be..

herry11 arkadaşımızın siteden uzaklaştırılmasını istiyorum!

Protype, hata yapa yapa yapmamasını öğrenecektir arkadaş. Ayrıca öneri mantıklı ama yine de bölümün yeterince ilgi göreceğini düşünmüyorum.:goz:

Flash oyun siteleri mevcut,
flash oyunlar swf uzantılıdır ve web uygulamalarıdır, ayrı bir bölüm olmasının mantıksız olacağı kanısındayım. swf kodları embed yoluyla mesajlara ekleyemediğimiz için yapılan mantıksızdır.
(embed: bkz. youtube videolarını mesaj içeriğine eklenebilmesi ([youtube]e2sd55fgvx[/youtube] gibi...))

Özür dilerim.Bu sitede biraz yeni olduğum için arama motoru vs. kullanmıyorum.

Kusura Bakmayın.Bundan sonra daha dikkatli olurum.

:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun:hhuzgun

Protype, hata yapa yapa yapmamasını öğrenecektir arkadaş. Ayrıca öneri mantıklı ama yine de bölümün yeterince ilgi göreceğini düşünmüyorum.:goz:

Doğru söylüyorsun abim. Ama şartları bir gözden geçir aylar öncesinde açmış olduğum bir başlık mevcut. Öneriyi oraya yapabilirdi.. Ve ayrıcaki günde en az 2 kere arkadaşa uyarı yapıyorum. Özel mesajla da uyarıda bulundum. Ama hala aynı şeyi sürdürüyorsa bu benim sorunum değildir. Zamanında bende böyleydim ama 1 kez yapılan uyarıyı 2. kez yaptırmazdım :goz: Bunu iyi biliyorsundur.

Geri