JÖH_DRACK
NALÇACI
yıl 81 haziran 14 (jandarmanın kuruluş yılı dönüm günü)(zaten ozamandan belliymiş asker olacağım) doğdum yaklaşık 4 kg. sonra çocukluk yıllarımı konyada daha sonra orta okul ve liseyi İzmirde Üniversiteyide Antalya da okudum. biraz milliyetçi olduğumdan okullarda iken kafamın içi hep yarıklarla doldu. tabi milliyetçiliğimiz kadarda KONYASPORUMUZ da gençliğimizi böle geçirdik. baktık bizim yaş 20 ye geldi askerliği erteletip hemen Astsubay okuluna yazıldım ve hayatımın tüm rengi birden bire değişiverdi. O il senin bu il benim yaklaşık 10 yıldır askerim (sakın teskereyi sormayın daha çok) gezdiğim illeri sormayın gezmediklerimi yazayım sizlere
-ARTVİN
-EDİRNE
-ORDU
bu illere hiç gitmedim. şuanda doğu görevindeyim bolca hackhelle zaman ayıramıyorum. buna da üzülüyorum zaten bakacak olursanız 2006 yılından beridir üyeyim hackhelle ve onu çok seviyorum.
hoşlandığım şeyler: Bilgisayar Oyunları, Futbol, Araba Kullanmak ve savaş filmleri
hoşlanmadıklarımsa: HACKHELLDEN AYRI KALMAK
HACKHELL ve ben
DAĞLARIN ASLANI
-ARTVİN
-EDİRNE
-ORDU
bu illere hiç gitmedim. şuanda doğu görevindeyim bolca hackhelle zaman ayıramıyorum. buna da üzülüyorum zaten bakacak olursanız 2006 yılından beridir üyeyim hackhelle ve onu çok seviyorum.
hoşlandığım şeyler: Bilgisayar Oyunları, Futbol, Araba Kullanmak ve savaş filmleri
hoşlanmadıklarımsa: HACKHELLDEN AYRI KALMAK
HACKHELL ve ben
DAĞLARIN ASLANI