Lütfen sonuna kadar oku eğer okumayacaksan boşver bırak yazılar düşünsün beni
Yazdıkca yazası geliyor insanın; seni düşündükçe ve seni hissettikçe her gece seni ilk gördüğüm yere gidiyorum Eski günleri hatrlamak
için aslında her zaman aklımda seni ilk gördüğüm günler, dediğim gibi her gece o parktayım her gece ve her gece gelmeni bekliyorm
gelmiceğini biliyorm ama yıne gidiyorum ve ağlıyorum sen inanmıcaksın biliyorum
Dönsende dönmesende artık sadece sen varsın benim içimde bunada inanmıyacaksın sıradn erkek lafları değilmi?
Kendimi esir aldim
Çalmadi yine telefonlar
Alisirim sanmistim
Yüregimde sancim var
Gel etme NAZLI günes
Sensin gönlüme es
Beni biraz anlasana
Ölürüm askina yar
Ölürüm diyar diyar
Beni biraz anlasana
Ooof saril bana
Beni biraz anlasana
artık nefret ediyorum kendimden yanlızlıktan ben bitik vaziyetteyim artık
seni düşünerek odamda resimlerin asılı bunu biliyormsun? bunada inanmıcaksın :'( haklısın
çok özlüyorum seni ooof sarıl bana BENİ BİRAZ ANLAsaNA ?
Bunları yazarkende korkarak yazıyorum acaba seni üzermiyim diye artık dayanamıyorum özür dilerim
1 Ağustos 09
01:20
Yazdıkca yazası geliyor insanın; seni düşündükçe ve seni hissettikçe her gece seni ilk gördüğüm yere gidiyorum Eski günleri hatrlamak
için aslında her zaman aklımda seni ilk gördüğüm günler, dediğim gibi her gece o parktayım her gece ve her gece gelmeni bekliyorm
gelmiceğini biliyorm ama yıne gidiyorum ve ağlıyorum sen inanmıcaksın biliyorum
Dönsende dönmesende artık sadece sen varsın benim içimde bunada inanmıyacaksın sıradn erkek lafları değilmi?
Kendimi esir aldim
Çalmadi yine telefonlar
Alisirim sanmistim
Yüregimde sancim var
Gel etme NAZLI günes
Sensin gönlüme es
Beni biraz anlasana
Ölürüm askina yar
Ölürüm diyar diyar
Beni biraz anlasana
Ooof saril bana
Beni biraz anlasana
artık nefret ediyorum kendimden yanlızlıktan ben bitik vaziyetteyim artık
seni düşünerek odamda resimlerin asılı bunu biliyormsun? bunada inanmıcaksın :'( haklısın
çok özlüyorum seni ooof sarıl bana BENİ BİRAZ ANLAsaNA ?
Bunları yazarkende korkarak yazıyorum acaba seni üzermiyim diye artık dayanamıyorum özür dilerim
1 Ağustos 09
01:20