Beni Beni Banlayan neden banladığını açıklayabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fenomen1

Banned
Reaction score
0
Beni banlayan arkadaş neden banladığını açıklarsa sevinirim. Aşagı daki açıklama da ne oluyor.

Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Yediğin kaba edenlere şak şak tutma.

Yasaklandığınız süre: 08-02-2010, 02:00 PM

Ve serbest Kürsüde" Akılda bir tek cami bombalamak kalacak" konusuna yaptığım yorum neden siliniyor.

Ben bu Can Ataklı yı Star TV de Uzan ailesnin soygunlarının CANhıraş bir şekilde savunuculuğunu yaparken tanıdım.Daha sonra Uzan ailesinin her biri başka bir yere kaçtı yolsuzkluklarından dolayı.

seni manfaatin olunca hırsızları soycuncuları savunursun menfaatin olunca çeteleri darbecileri savunursun

Utan madan soruyor "Neden hep Taraf a gidiyor bu planlar "diye

Yahu sana gönderseler onları yayınlayacak yürek var mı sen de.Yada buzaman kadar kaçtane yayınladın ki sana göndersinler.

Bunun cevabını Ahmet Altan verdi ."Madem yayınlayacaksınız bundan sonra bize gelen bu dosyaları kapağını açmadan size gönderelim "diye

Maçan yiyorsa tamam gönder yayaınlayacağım deseydin ya

Darbeci hainler seni boşuna "YARARLANILACAK GAZETECİLER "Lİstesine yazmadıkları her fırsatta darbecileri savunmandan belli

sahiden neden banlanmış bende anlamadım...ayrıca kımse kımsenın dusuncelerıne katılmak zorunda degıl ve benım gıbı dusunmeyen forumdan atılır mantıgıda hıcte medeni değil

yediğin kaptan kasıt beni banlayan yönetici gibi düşünmemekse ozaman nasıul konuşacağımızı da söyleyin de bilelim

Yeri Geldiğinde İhtilal Meşru Bir Hak'tır

Öncelikle benim bildirimim den önce banlanmışsın da gereken açıklama elbette yapılıcaktır ve ilgili açıklamadan sonra bu clone üyeliklerinde olması gerektiği gibi banlanıcaktır sonrasında ;

Yalnız bende bu üstte yazdığın yorumunla ilgili ceza sürenin daha da arttırlıması için bildirimde bulundum doğal olarak "Darbeci hainler" söylemi ile silah altında bulunan muvazzaf subayları vatan haini ilan ediyorsun hoop bir dk dur bakalım derler adama ortada darbe yok darbeci var hain var bu nasıl bir bakış açısı bu orduya kin kusmak sevdası nedir böyle içinizde ?

Ortada yapılan hiç bir eylem olmadan hiç kimseyi "hain" ilan edemezsiniz darbe yapılsa bile "hain" diyemezsin gerek görülmüştür yapılmıştır gerek görüldüğü her an bu ülkede darbe yapılabilir.

Cumhuriyetin temel nitelikleri ile miliminden , zerresinden oynamaya başladığınız zaman Anayasa mahkemesi de kapınızı çalar ki çaldı biliyosun şu anki görev başında ki hükümete laiklik karşıtı eylemlerin odağı oldun dedi şeriat düzeni peşinde koşma dedi ! ikincisinde ki hazırlıkları yapılıyor para cezası ile kurtulamazsın dedi aklını başına topla dedi !

Anayasa mahkemesi kararlarından sonra ki aşama Askerdir , Asker de gerek görürse kapınızı çalar çalıcaktır da bu tüm siyasal partiler için geçerli bunu adınızı bildiğiniz gibi bilin "hain" kelimesini ancak sen içinden dersin ama bu forumda diyemezsin anlatabiliyor muyum ? postal yalayıcılarıda diyemezsin dedirtmem askere ve orduya hakaret ettirmem bilesin.

Sözlerimi noktalarken Rahmetli İsmet Paşa'nın mecliste söylediği bu güne kadar toplumdan gizlenen ama benim iyi bildiğim bir söz vardır ;

"Eğer bir idare, insan haklarını tanımaz, baskı rejimi kurarsa, o memlekette ihtilal behemahal (mutlaka) olur. Böyle bir ihtilal dışımızda, bizimle münasebeti olmayanlar tarafından yapılacaktır. Bu yolda devam ederseniz, ben de bizi kurtaramam. Şimdi arkadaşlar, şartlar tamam olduğu zaman milletler için ihtilal meşru bir haktır. İhtilal meşru bir hak olarak kullanılacaktır."

Bu dünde böyleydi bu gün yeri vaktı zamanı geldiğinde yani şartlar tamam olduğunda yapılıcaktır umut ediyorum ki demokrasimiz kesintiye uğramasın o şartlar hiç bir daim tamam olmasın siyasal hayatımız devam etsin ama şartlar tamam olduğun da darbe kaçılnılmaz ve son seçeek olarak yine tarih sahnesinde yerini alacaktır !

Son olarak ayrıca zaten % 99.9 clone üyesin hh tunnel den giriş yapıyorsun ama onuda çözdük meraklanma > )

Bulunduğun Yerde yazabiliyorsan şükretmen gereken büyüğümüz Atatürk'e; küfür eden, hakaret eden iki ne yedüğü belirsiz çocuğu savunan içerikte mesaj yazan her kim olursa olsun aynı cezayla karşılaşacaktır.

Elinizden geleni ardınıza koymayın ,ortamı kızıştıramayacaksınız.

Bulunduğun Yerde yazabiliyorsan şükretmen gereken büyüğümüz Atatürk'e; küfür eden, hakaret eden iki ne yedüğü belirsiz çocuğu savunan içerikte mesaj yazan her kim olursa olsun aynı cezayla karşılaşacaktır.

Elinizden geleni ardınıza koymayın ,ortamı kızıştıramayacaksınız.

Hüseyin abi senden sonra yazıyorum k.baqma ama fenomenLeri sınırsız banLıyorum...

neden mi?

* TuğяuL 78.172.xxx.x
Kayıt olukenki İP adresleri
* Fen O Men 78.172.xxx.x

Birde geLip burda konu acar hesap sorar.... hangi yüzLe geLiyorsun biLmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri