Benden Bu Kadar..

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Veda yazıLarını hiç sevmem asLında,sümük kokar =P ama HackHeLL gibi bi yuvadan ayrıLmak da hiç koLay değiL.. NasıL bir siteyse kısa sürede bağımLıLık yapmıştı bende. Girmediğim gün sayısı iki eLin parmakLarını geçmez ama bundan sonra /bi süre için\ gireceğim gün sayısı için aynı keLimeLeri kuLLanabiLirim..
Evet vakit ayrıLık vakti,Spor böLümünde görevim esnasında hep objektif oLmaya çaLıştım ve oLduğum inancındayım.. Yine de kırdığım arkadaşLar oLabiLir,onLardan tek tek özür diLiyorum; en çok didiştiğim Oscars tan da.. =)
Spor bu sahada kaLır,saha dışından ancak kaLp kırıLır,bi işe de yaramaz..
Neyse gider-ayak fair-pLay oLayLarına girmeyeLim..

YakLaşık bir sene kadar yokum buraLarda,ara sıra girip özLem giderecem tabii..
Sevdiğim,sevmediğim,beni seven-sevmeyen tüm üyeLerimize,Spor böLümü modLarı JayJay ve Maje'ye,böLüme geLecek oLası mod adayına,bütün modLarımıza,smod ve adminLerimize seLamLarımı yoLLuyorum.. =))
SöyLenecek çok Laf var ama söyLeyebiLeceğim tek Laf HoşçakaL HackHeLL..

Aman kardes ayrılık şiiri gibi olmus yAw alt tarafı bir senecik yoksun o kadr kendini üzme :(

abi gitme be ben senin her konun takip ettim hemen hemen,kendine iyi ßak

LaZiSH' Alıntı:
Veda yazıLarını hiç sevmem asLında,sümük kokar =P ama HackHeLL gibi bi yuvadan ayrıLmak da hiç koLay değiL.. NasıL bir siteyse kısa sürede bağımLıLık yapmıştı bende. Girmediğim gün sayısı iki eLin parmakLarını geçmez ama bundan sonra /bi süre için\ gireceğim gün sayısı için aynı keLimeLeri kuLLanabiLirim..
Evet vakit ayrıLık vakti,Spor böLümünde görevim esnasında hep objektif oLmaya çaLıştım ve oLduğum inancındayım.. Yine de kırdığım arkadaşLar oLabiLir,onLardan tek tek özür diLiyorum; en çok didiştiğim Oscars tan da.. =)
Spor bu sahada kaLır,saha dışından ancak kaLp kırıLır,bi işe de yaramaz..
Neyse gider-ayak fair-pLay oLayLarına girmeyeLim..

YakLaşık bir sene kadar yokum buraLarda,ara sıra girip özLem giderecem tabii..
Sevdiğim,sevmediğim,beni seven-sevmeyen tüm üyeLerimize,Spor böLümü modLarı JayJay ve Maje'ye,böLüme geLecek oLası mod adayına,bütün modLarımıza,smod ve adminLerimize seLamLarımı yoLLuyorum.. =))
SöyLenecek çok Laf var ama söyLeyebiLeceğim tek Laf HoşçakaL HackHeLL..
Öss yolunda başarılar kardeşime :)

umarım hayattaki herşey dilediğin gibi olur şimdi we gelecekte ..
arayı fazla açma =)
dikkat et kendine lazish ..

adam günah çıkarıyor ya ,adam gibi çalışsaydın da pc ne sahip çıksaydın kardeşim çok sevseydin siteyi çalışıp mani olurdun :D:D
Nafiz hoca ve onun gibiler olduktan sonra ... :p

Kardesim Allah a emanet ol.
seni tekrardan aramızda göreceğimden eminim...

R@ZOR' Alıntı:
adam günah çıkarıyor ya ,adam gibi çalışsaydın da pc ne sahip çıksaydın kardeşim çok sevseydin siteyi çalışıp mani olurdun :D:D
Nafiz hoca ve onun gibiler olduktan sonra ... :p
hiç sorma ya,bi geLdi eve babamLa bir oLup kapattırdı neti faLan.. =D
nese arkasından konuşmayaLım adamın..

Lazish Öss De Başarılar Kardeşim Gitmeseydin Be Kanka Seni Özlicez HH Unutma Olmaz Mı Kardeşim :(

hayatında başarılar dostum kendine iyi bak

hayatında başarılar hiç sevmem ayrılık yazılarını:(:(

kardeş başarılar bu aptal ama önemli sınav yolunda
çok çalış istediğin yere git mutlu ol :]

valla lazish şimdiden kolay gelsin...

ama gireyim bu sınav bitsin de boşa çıkıcam hhuzura erişceem diye de fazla sevinme...

durmadan bi yerlerde önüne gene sınav çıkcaakk...

hade sağlıcakla kal...:goz:

kardeşim senin dertte benimki gibi öss olayı...
allah kolaylık versin inşallah istediğin yeri tutturursun..

belli mi olur belki seneye aynı üniversitede oluruz =)

kendine dikkat et ...

kolay gelsin lazishcim kazan hayatını yaşa ole gidiyomuş tripleriyle duygusal ortama getirme:p 1 sene yırt heryerini yavrum hadi k.i.b

BEkleseydin bea kardeşim..Beraber ayrılsaydık..
Şu yazı Bi atlatıyım..Benim veda yazısı da hazır :-(

Başarılar Kardeşim..Umarım istediğin yeri kazanırsın..

Hayatta her şey gönlünce olsun toprak =)
arayı da fazla açma =)
ve başarılar =)

Geri