Veda yazıLarını hiç sevmem asLında,sümük kokar =P ama HackHeLL gibi bi yuvadan ayrıLmak da hiç koLay değiL.. NasıL bir siteyse kısa sürede bağımLıLık yapmıştı bende. Girmediğim gün sayısı iki eLin parmakLarını geçmez ama bundan sonra /bi süre için\ gireceğim gün sayısı için aynı keLimeLeri kuLLanabiLirim..
Evet vakit ayrıLık vakti,Spor böLümünde görevim esnasında hep objektif oLmaya çaLıştım ve oLduğum inancındayım.. Yine de kırdığım arkadaşLar oLabiLir,onLardan tek tek özür diLiyorum; en çok didiştiğim Oscars tan da.. =)
Spor bu sahada kaLır,saha dışından ancak kaLp kırıLır,bi işe de yaramaz..
Neyse gider-ayak fair-pLay oLayLarına girmeyeLim..
YakLaşık bir sene kadar yokum buraLarda,ara sıra girip özLem giderecem tabii..
Sevdiğim,sevmediğim,beni seven-sevmeyen tüm üyeLerimize,Spor böLümü modLarı JayJay ve Maje'ye,böLüme geLecek oLası mod adayına,bütün modLarımıza,smod ve adminLerimize seLamLarımı yoLLuyorum.. =))
SöyLenecek çok Laf var ama söyLeyebiLeceğim tek Laf HoşçakaL HackHeLL..
Evet vakit ayrıLık vakti,Spor böLümünde görevim esnasında hep objektif oLmaya çaLıştım ve oLduğum inancındayım.. Yine de kırdığım arkadaşLar oLabiLir,onLardan tek tek özür diLiyorum; en çok didiştiğim Oscars tan da.. =)
Spor bu sahada kaLır,saha dışından ancak kaLp kırıLır,bi işe de yaramaz..
Neyse gider-ayak fair-pLay oLayLarına girmeyeLim..
YakLaşık bir sene kadar yokum buraLarda,ara sıra girip özLem giderecem tabii..
Sevdiğim,sevmediğim,beni seven-sevmeyen tüm üyeLerimize,Spor böLümü modLarı JayJay ve Maje'ye,böLüme geLecek oLası mod adayına,bütün modLarımıza,smod ve adminLerimize seLamLarımı yoLLuyorum.. =))
SöyLenecek çok Laf var ama söyLeyebiLeceğim tek Laf HoşçakaL HackHeLL..