bende mizah bolumunun Komik - İlginç Resimler bolumunde mod olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
arkadaşlar bede mizah bölümün Komik - İlginç Resimler bolumunde mod olmak istıyorum paylaşimlarıma bakar destek vermenızı ısterım

eger bende kımseye destek veririsem ne diim hehehe:D

bence ihtiyaç yoq şuan eğer varsa alınır bide mesajını editlersen ii olur. . .mod olmak isteyen birinin flood yapması ne kadar sağlıklı???

ilk mesaj gitmedi görünmedi sora ikisi beraber gitti baq bende editledim :)

bolume ıhtıyac warsa Benden +1 saaNa

DarK_BlaDe' Alıntı:
Bence su anda Squlachi ile ben yetiyoruz kanısındayım ... Mavrcik kalıcı deil gecici bize yardım etmek için gelmişti ....

Ama site buyudukce , geliştikce neden olmasın ..... Hakkında hayırlısı dostum
üstat o zaman destek verıyon yani benım paylaşimlarıma bakabılırsın bu ara ispıyoncu teşşş ederim

DarK_BlaDe' Alıntı:
dostum yanlıs anladın beni kuzenle yani squlachi ile yetiyoruz su anda dedim ama ileride site buyudukce neden olmasın dedim ...
peki üstat sadece msj sayısımı onemlı burda benım hep konum var msj sayım 550 ise bunu belkı 400 konum 150 cevab vermem yanı konunu locked omamsını ısterim eğer msj onemlıyse ben bı gunde 2000 yapıyım msj sayımı haksızmıyım desteklerınızı beklerım

bence orda şu anda 3 mod var
çalışıyolarda . .
ama mavercik hocam giderse :eek:
mod sıkıntısı yaşanmaz ..
şayet yaşanırsa +1 benden sana

benımde dedıgım gıbı eger ıhtıyac warsa tabı...

sadece paylaşım yetmez mod olmak için bence forum kurallarınıda öğrenmek gerek.demin açdığın başlığı yukarı taşımak için flood yapdın mesela.bunlar olmamalı.-1

dostum fasfet ben sana msj sayın az mod olamassın diye birsey demiyorum beni 2 dir yanlıs anlıorsun ..... Ben diyorum Su anda 3 modu war squlachi ewini tasıor mavercik bana yardımcı olmak için gecici geldi squlachi foruma dondugu zaman mavercik gidicek yani 2 mod kalıcaz(ruzgarı sayma)

Ben ŞİMDİLİK kuzenle (squlachi) ile oraya yettiğimizin kanısındayım diyorum yok senin msj sayın az yok konu sayın az filan demiyorum .... Ama forum cok hızlı buyuyor yarın ne olacağı belli olmaz belki bir mod alınır bizim tarafa belki o sen veya baskası olur......

anladın mı ? Ama bence su an için gerek yok ..

DarK_BlaDe' Alıntı:
dostum fasfet ben sana msj sayın az mod olamassın diye birsey demiyorum beni 2 dir yanlıs anlıorsun ..... Ben diyorum Su anda 3 modu war squlachi ewini tasıor mavercik bana yardımcı olmak için gecici geldi squlachi foruma dondugu zaman mavercik gidicek yani 2 mod kalıcaz(ruzgarı sayma)

Ben ŞİMDİLİK kuzenle (squlachi) ile oraya yettiğimizin kanısındayım diyorum yok senin msj sayın az yok konu sayın az filan demiyorum .... Ama forum cok hızlı buyuyor yarın ne olacağı belli olmaz belki bir mod alınır bizim tarafa belki o sen veya baskası olur......

anladın mı ? Ama bence su an için gerek yok ..
yanı ilerde diyon o zaman kalsın ya vazgeçtım mod adaylığından ne diim bana destek veren arkafdaşalarım teşş ederım ne diim daha

fastet' Alıntı:
yanı ilerde diyon o zaman kalsın ya vazgeçtım mod adaylığından ne diim bana destek veren arkafdaşalarım teşş ederım ne diim daha
Heeee birsey daha herkesin fikrine saygı duymak ZORUNDASIN ..... kimileri + verir kimileri - verir ama kim ne derse desin son karar yoneticilerindir....

suan kı bolumun gıdısatı oldukca ıyı zaten 3 tane mod umuzda mevcut ... ıhtıyac yok acıkcası... ılerde ıhtıyac anında konuyu gundeme getırmelısın .. bu yuzden -1 ... iyi forumlar.

DarK_BlaDe' Alıntı:
Heeee birsey daha herkesin fikrine saygı duymak ZORUNDASIN ..... kimileri + verir kimileri - verir ama kim ne derse desin son karar yoneticilerindir....
yanı buna katılıyom bazıları artı bazıları eksı verır son karar yonetıcındır doğru beklıyoz yonetıcılerden bı karar

evet destek ve yonetıcını kararını beklıyoz flood yaptım kusura bakmayın ama

bende +1000 destek eger uygun gorurseler hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri