bende k750i alcamda....bi soruma cvp verırmısınız

Sq0oLd

Banned
Reaction score
0
evt k750i yazılan yorumları okudum herkez tel ii diyo bi joistik haric
bende bu hafta sonu gıdıp alcam fakat mp3 sesı nası cıkıyo benı tedırgın edıo eger nokıalar gıbı az cıkarıyosa hıc almıyım mesala 6630 ses cok az cıkıyo ıssallah bunlar gıbı cıkmıyodur

samsung d500 bılıyosanız arklar bu k750i onun kadar ıı cıkabılıyo mu net ve yuksek bu konuda benı aydınlatırsanız cok ıı olur cunku bu hafta sonu gıdıp alcam

ses cok onemlı benım ıcın.
:( :( :eek: :eek:

arkadasım sony ericsson un ses konusunda diğer markalardan kat kat üstün olduğu bi gerçek.. sony nin modelleri arasında ses konusunda bazı farklar olduğunuda kimse inkar edemez.. mesela w810i nin k750i ye göre sesi daha az çıkıyor.. k750i de ses gayet iyi hem yüksek hemde çok net.. eğer media player dan daha yüksesk ses almak istersen ekolayzr dan ayarları en üst seviyeye çıkarabilirsin böylece ses iki kat daha artar..bunun dışında parçaları dosya yöneticisinden çaldığında ses media player daki kadar güçlü ve net çıkmaz.. hea bide çağrı geldiğinde ses normalden daha yüksek çıkar.. (SE lare özel).. şunuda belirtmek gerekirki telefona yüklü olan yazılım versiyonuylada alkalı bişey.. mesela r1ca021 sürümünde ses mükemmel son sürüm r1db001 de ise tam tersine berbat.. su an bende son versiyon olan r1db001 yüklü fakat r1ca021 versiyonundaki acoustic dosyalarını r1db001 deki gerekli dizine kopyaladığım için ses de bi sorun yok.. tüm bunları yapabilmen için far manager kullanmayı bilmen lazım tabe.. biraz karışık oldu ama.. kusura bakma.... :):).. ama genel olarak k750i dış malzeme kalitesi dışında mükemmel bir telefon bence..

Dostum Çok Pratİk Bİ Telefon Özellİklerİde Çok İyİ Bİ Joİstİk HarİÇ.
En İyİsİ Sen W800İ Al Tavsİye Ederİm Onun JoİstİİĞİ Yok Ve Daha Fazla Özellİklerİ Var PİŞman Olmazsin...

En iyi kararı vermişsin diyemeyeceğim senin için.Çünki onun yerine k790i alabilirdin.ben k750i ilk çıktığında almıştım.ama şimdi telefon değiştirecek olsam k790i alırım direkt .özellik oalrak çok üstün diğer telefonlardan.tabiki bütçede önemli.Hayıtrlı olsun telefonun.Bloototh ile veri alışverişi esnasında menüde gezemiyorsun.ses kalitesi ise süperdir.

arkadaşım ben aldım çok da memnunum.özellikle joistikolmasını sevdim.çok rahat oluyor.güzel kullanırsan bozulmaz.walkman telefonlardan da bir farkı yok.sesi çok kaliteli.ve kullanımı da kolay.tavsiye ederim.memnun kalacaksın.tabi alırsan.

Yok KardeŞ Bence Az Daha Werİp W800 Al Sestede Problem Yaratmaz Cameradada

k750i kullanıyorum GüzeL usb sini de al mutlaka usb olmazsa sony ericson bir hiç acoustic atmak için lazım yani

bende k810i var süpet telefon fiyat performans açısından 1 numara

menüde gezemiyorsun bluetooth kullanırken diyen arkadaşa önerim kısayollar tuşu var ortada orda kullanacağı menüyü ekleyip çıkabilir bi o işlev çalışıyor veri transferinde k750i mükemmel performans fiyatına göre bu aralar şarjı bayağı iyi günde 3 saate aşkın müzik dinlemekle en az 2 gün gdiyor benim ki alalı 2 yılı aşıyoo nerdeyse değiştirmedim pilini ve 2 gb hafıza kartı taktım doldurdum hiç takılma yok sound klasöründe açtığımda sadece atması biraz uzun windows medi player'ı kullanıyorum bu konuda güvenli olarak şarkıyı atıyo arıza çıkarmıyo telin kendi progrmnda gibi değil takılmıyo bikaç saat içinde 1 gb atıyo..görüntüsü sevdiğim yeni se lerin çoğuyla da aynı özellikte sadece medie player ve uçak modu olmayışı kötüü

bencede güzel telefon ama Joİstİk hariç.seside nokia kadar çıkmaz örn:6230i)
ama flaş2'ı harıka dır.çalarken sesi çok yüksek çıkar.bence kullanışlı bır telefon dur.aldığına göre hayırlı olsun

Geri