benDe gidiom.. ama seni çok seviom

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Sevgili hh…

Keşke bu başlığı paylaşım yapmak için açsaydım!!..Ama değil…

İki bin beş yılının ocak ayında,kç.mız dona dona kar topu oynadıktan sonra lojmanın kafeteryasında ısınırken bi arkadaşın tavsiyesi sonucu tanıştım seninle…Girdim,kayıt oldum filan..Tek amacım lamerlikti..tabi o zaman lamerlik nedir bilmiyodum((ulen biliom Türkçe ye pek benzemio yazdıklarım ‘’y’’ leri yutuom))Siteye kayıt olmamın üstünden 5 ay geçmişti.ben 5 ay sonra Hackhell Girls yazısını fark ettim.(5 ay boyunca Hackhell giriş diye okumuşum)paylaştım,paylaştım..sömürdüüm zamanlar da oldu..sinirlendim j@ck@l beni birine ezik dedim için banladıında..2 defa feci dumur oldum…traji komik olayladı bunlar..birini kızılakrep diğerini j@ck@l çok ii bilio..en büyük mutluluğumu nickimin altında forum ineği yazdığında yaşamıştım…bi de 3 yıldız takındığımda..

en büyük hayal kırıklığım mı?o da şu:forumda uzun süre telefobu webcam olarak kullanma programı tartışılmıştı..ama çözebilen kimse yok!herkes diio bu programı çözene şunu wercem bunu wercem..lem indirdim programı ,biraz mantık biraz bilgi çözdüm..(5-6 saat uğrasştıımı hatırlıorm)açtım başlı çözdüümü duyurmak için ve paylaşmak için..yf yorum sayısı parmakla gösterilcek kadar az..buna aşırı üzülmüştüm..sonra 2 hikaye yazdım hh için geyiğe..biri hh in günlük hayata etkileriyle ilgili,diğeri de lem unuttum..onları yazarken çok eğlenmiştim..:Dsitede kankalarım bile oldu ya..bi ferventboy,maximus,a.k.a_rap(nicki çok karışık)sonraaa yamakasi..bunlar ii arkadaşlarım dı en küçüü benden 2 yaş büük ama olsun..hh in amacı buydu yaf zaten…ama beni çok etkiledin hh…ne bilim,internet anlayışımı kısıtladın benim..senden başka bi yere giremez oldum.mynet ten aldım mail bile bakmadıım için kapandı... msn desen,açıorm çevrimdışı oluorm..hele ders çalışmama tamamen engel oldun.. gheçen sene ortalamam 5.00 ken,bu sene sana başladıımdan beri sene sonu ortalamam 4 lerde dolaşıo…yani bendim belki de suçlu..sana çok takıldım.ama bu sene sana takılamcıam..isterdim ama takılamıcam..evdeki internet %80 gidicek..arada sırada cafeye gidersem öle bakarım matrax **** in ,A R E S’in,reactor ün ferventboy un marifetlerine..belki cevap bile yazarım..ama şimdi gidiorum..seneye yaza internete ya girerim ya girmem..artık ben defolup gideyim..tatilimi yapıp dinç bi kafayla gelecek yıl okula kafamı toplayacağım..sizi seviorum hh ciler beni unutmayın oK?

.::bY bY::.​

:hhman: fORuM iNEği:hhman:​

Kendıne iyi bak .Senı unutmayız ;)

yolun açık olsun

hayatta başarılar

by by ii tatiller, sonra derslerinde başarılar

HH ailesi her ne kadar beni çok sevmesede yada ben onlarla pek haşırneşir olmasamda seni unutmiycam DhipFreeze

Hoşçakal dHipfR££z£. Seni Buralarda Görmemek Üzücü de OlsA kARaR senin
Allah Yolunu Açık Etsin:(

cok uzun yazmısın lem kafam guzel pek anlıyamadım neyse tatıl ıcın gıdıosun heralde hadı dınlen gel ;)

ispik olum yemek yiyom diye kaçtın içtinmi ayyaş :D
hoşçakal dostum rahatına bak :D

İyi Tatilleri HH'ci Hayatında Mutluluklar Diler & Yakın Zamanda HackHell'e Gelmeni İsteriz!!!
-----------
Sevgiler!!!

kendine iyi bak :(
unutmayacaz seni

kendine çok iyi bak kardeşim
döndüğünde bizler yine buralarda olacağiz ;)

freemitnick' Alıntı:
ispik olum yemek yiyom diye kaçtın içtinmi ayyaş :D
hoşçakal dostum rahatına bak :D
olm yedım yedım ıctıydım yemekten önce... dolapta 1 dene daha varmıs ii oluo bu havada :p

ne kadar tanımasamda bende tatilden yeni geldim , hadi sana iyi tatiller tekrar bekliyoruz senide ;) ..

yolun açık olsun iyi tatiller bekleriz biz burdayız..:D

Her şey gönlünce olsun...

İyi tatiller ...

Kısmetse tekrar görüşmek üzere...

Gidipte gelmemek var ,

Gelipte görmemek var...

Kal sağlıcakla ...

yolun sevgiyle dolsun derslerin daha önemli

burayı bıraktın o zaman seneye notlarını scanleyip buraya vereceğine söz ver ortalaman 5 olmazsa direk banlıcam seni :D

kendine iyi davran

Geri