Bende Şikayetçiyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ProgramLardan windowsLardan Sanane ?

Şimdi SENin ßir Konun siLindi diye ßütün Forumumu YakaLım ?

ßU pireye Kızıp Yorgan yakmak oLur dimi..

ßurda Hiç ßirşey Senin istemenle oLmaz heLe heLe ßu denLi saçma ßir istek pehhh..

ßende Şikayetyiçim ArkadaŞım senin gißilerinden AsaLIM Mı Şimdi sizi ?

konuyu spor böLümü arkadaşım ReaList kapatmış,diğer Spor modu oLarak sana cevap vereyim sitemizde LisansLı video,mp3 payLaşımı yasaktır.. KorsancıLığa giriyor,bahsettiğin konuLarı biLemem ama bu tür payLaşımLardan doLayı HackHeLL'in başı ağrıdı ve bir daha ağrımasın,tamam?

ProgramLardan windowsLardan Sanane ?

Şimdi SENin ßir Konun siLindi diye ßütün Forumumu YakaLım ?

ßU pireye Kızıp Yorgan yakmak oLur dimi..

ßurda Hiç ßirşey Senin istemenle oLmaz heLe heLe ßu denLi saçma ßir istek pehhh..

ßende Şikayetyiçim ArkadaŞım senin gißilerinden AsaLIM Mı Şimdi sizi ?

Ben burda dusuncemi soyliyorum, sana ne falan diyemezsin, o zaman ONERI VE SIKAYETLER bolumunu kapatalim ne dersin ? Ben burda sikayetimi ve dusuncemi soylerim, ister uyeler ister adminler cevaplar ve bende ona gore yanitimi yazarim...

Sikayetin varsa yaz sende, ve eger burani tek senin oldugunu dusunuyorsan tamam birakib cikarim, ama adam gibi cevap verseydin sevinirdim, o yuzden seninle tartismicam ekranlar arkasindan.

SENIN KRALIN GELSE BENI ASAMAZ, hele forumlarda :)

Baska arkadaslar yanitladi, anladim simdi ve gerek yok seviyesiz olmaya...

Eyvallah

HackheLL.Com'da mp3, fiLm vs. payLasımları uzun zaman önce yasaklanmıstır... ancak legaL yani yasaL mp3 payLasımı yapıLmaktadır...

yukarıdaki öfkeni anLamadım? konu doqru bi sebepten dolayı kapatıLmıs ve o tür konular kapatılacaktır da... yasak konuyu payLasan uyenin yasak konuları payLasması haLinde cezaya tabi tutuLur...

kapaLı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri