Bencifa haberi doğru mu ??

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Beşiktaşın hocası, Serdar Benfica yolunda haberi sonrası öğrencisinden bilgi aldı. Genç oyuncunun cumartesi günkü maçta kadroya girmesi bekleniyor.

2dt5hcl.jpg

Beşiktaş’ın hocası, ‘Serdar Benfica yolunda’ haberi sonrası öğrencisinden bilgi aldı. Genç oyuncunun cumartesi günkü maçta kadroya girmesi bekleniyor.

Benfica’nın Beşiktaşlı Serdar Özkan’la ilgilenmesi teknik direktör Mustafa Denizli’yi harekete geçirdi. Tecrübeli teknik adam, yeteneklerine çok güvendiği ancak son dönemlerde 18’e bile almadığı Serdar’a konuyu sordu. Önceki gün yapılan ikili zirvede Denizli “Benfica olayı doğru mu?” diye sordu. Serdar da “Evet doğru hocam. Ama kesin bir anlaşma yok. Benim için öncelik Beşiktaş” yanıtını verdi. Bundan sonraki konuşmalar ise genç yıldızın sıkıntısını gün yüzüne çıkardı. Mustafa Hoca, öğrencisine “Eğer ben yeni sezonda da devam edersem seni kadroda tutmak isterim. Sen yetenekli bir oyuncusun. Zaman zaman hataların olmuş olabilir ama Beşiktaş senden yararlanacak” dedi.

‘AMA HİÇ YOKUM HOCAM’

Hocasını sabırla dinleyen Serdar’ın yanıtı ise biraz imalı oldu: “Hocam doğru söylüyorsun ama beni haftalardır 18’e bile almıyorsun. Bu nasıl olacak o zaman?” Bu sözler karşısında Mustafa Denizli’nin cevabı hazırdı:

“Kadroya girmemen senin kötü veya tamamen gözden düştüğün anlamına gelmez. Sen çalışmana devam et.”

Galatasaray derbisi öncesi İnönü Stadı’nda yapılan son çalışmada bütün duran topları Serdar’a kullandıran Mustafa Denizli, buna rağmen oyuncusunu yine kadroya almamıştı. Ne gariptir ki Kayserispor ile oynanacak cumartesi günkü maç öncesi de Denizli yine idmanlarda duran topları Serdar’a kullandırdı. Denizli’nin Serdar Özkan’ı bu kez maç kadrosuna almayı düşündüğü belirtildi.

htspor

En iyisini Yapar Mustafa Hoca Forma şansı vermeyecek yoksa Çürüyüp gidecek :S

Geri