bence güzel bi soru hadi kolay gelsin

yAkAm0z_

New member
Reaction score
0
şimdi arkadaşlar bir tane çok zengin bir fabrika sahibi varmış bu adam birgün iş gezesi için yurt dışına çıkmaya karar vermiş. ertesi gün fabrikaya gelerek durumu tam usta başına anlatırken o ara bundan haberi olmayan fabrikanın gece bekçisi patronun yanına yaklaşmıs ve onunla konusmak istemiş. ve ona yarın gideceği gezisni iptal etmesi gerektiğini söylemiş patronu saçmalama sanane diyerek adamı ciddiye almamış. daha sonra bekçi gece rüyasında patronunun gideceği uçağın düşeceğini içinden de kurtulan olmayacağını gördüğünü patrona anlatmış. tabi patron ilk başlarda inanmasa da yine de kafasına takılmış. ve o gün geziye çıkmamış. neyse patron o akşam evde oturmuş tv izlerken harbidende uçağın düştüğünü içinden kimsenin kurtulmadığını görmüş. ertesi gün başka bir uçakla gezisine devam etmiş.

bekçide kendi kendine düşünüyormuş ben patronun hayatını kurtardım gelince kesin benim maaşıma zam yapar falan diyomuş. ama patron iş gezsinden gelmiş bekçinin işine son vermiş???? sizce neden bekçiyi işten çıkarmış????

(arkadaslar çok dikkatli okuyun cevap aslında sorunun içinde gizli ama biraz yorum yapmak gerekiyo) :cool:

hiç bişe anlamadım :saskin

bekci o ucagın dustugunu gormeseydi ucak dusmeyecekti ve o cucaktaki insanlar olmeyecekti. Olabilir mi acaba?

rüya görmesi için gece uyuması lazım. uyumuşsa görevini yapmamıştır. kovulması haktır.
SU UYUR BEKÇİ UYUMAZ he he he:)

kardeş mükemmelsin bu soruyu belki 200 kişiye sordum sen doğru yanıt veren 2. kişisin:clap

Bekçinin gördüğü rüya gerçek çıktığı için,ve bekçiyi işten çıkarırsam daha uzun yaşarım düşüncesine kapılmışta ondan:( Ayrıca bekçinin uyumasıda buna dahil..!

bizene yha elalemin bekçisinden :):)

Geri