Bence cokiyi turk hacker lar var ama...

cyphertau

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhaba

arkadaşlar merhaba Bence cokiyi turk hacker lar var ama yeterli degil, bu isleri az cok hepimiz ogrenmeliyiz, dunya da bizim kadar pratik zekaya sahip az ulus var bence Tek eksigimiz sanirim yabanci dil nedeniyle kaynaklara yeterince ulasamamakti. Bu nedenle boyle bir site kumak fikri her kime aitse, siteyi destekleyenlerle birlikte hepsini kutlarim. Tabii butun bunlar icin bir etik cerceve de olusturulmali, yani burdan ogrendiklerimizden veya anlatilanlardan siteyi ziyaret eden insanlar zarar gormemeli diyorum, tekrar herkese tebrikler.
Bu arada en populer bolum VIP icin tekrar kutluyorum, cok iyi bir is cikarmissiniz :))..

hoşgeldin aramıza..
ii forumlar..

hosgelmişsin aramıza
bol paylasımlar:)

Hoşgeldin...

hiç türk hacker tanımıyorum :eek: eline birşey geçiren yarın ben hackerım nidaları atıyor, hoşgeldin arkadaşım..:)

hehehe reoctor lamerlerden bahsetmis akadasim ben yetme hacker diyorum onlara neyse ii forumlar

bende yeni yetme sayılırmıyım ki abisi unutma sen de bir yeni olarak basladın
hahahaha
sende hos geldin aramıza bir daha cıkamıyacan burdan çünkü gelen bir daha gitmek istemiyor ondan

hogelmişsin ;) iyi forumlar

hos geldın hadi senden soledıklerıne karsılık bıseyler beklıyoruz hack bolumunde ... :)

aranızda tek yabancı ben gözüküyorum, wellcome da aldık sizlerden ama ?

hoşgeldin.. ii forumlar

hosqeldin yabancı aynı dıyardanız sewnınle :D:D

slm

arkadaşlar burada neler oldugu hakkında hiç bir fikrim yok ama
öğrenmeye çalışıcam :)
yardımlarınızı bekliyorum byeee

Geri