Ben Terörist Olsaydım...

64general1

New member
Reaction score
0
Ben Terörist Olsaydım...

Fatma Sibel Yüksek

Ben terörist olsaydım,
Ağzından "demokratik cumhuriyet" lafı çıkmış bir başbakan ve "Ne mutlu Türküm demek ilkellik" diyen bir cumhurbaşkanı tarafından yönetilen bir ülkeye karşı savaştığım için sevinçten göbek atardım..
Kendimi dünyanın en şanslı teröristi sayardım...
Ben terörist olsaydım,
Karşımda, meclisinden İki kez yetki tezkeresi çıkarıp da Erbil'deki şalvarlı soytarının baskısıyla kullanamayan bir hükümet olduğu için zil takıp oynardım..
Ben terörist olsaydım,

"Türkiye içerideki teröristi halletti mi ki sınır ötesine gidiyor?"

diye soran,

"Habur'u kapatırsak müteahitlik gelirlerimiz zarar görür" diyen,

12 şehidimizin hemen ardından eli kanlı köpeklere

" Gelin mecliste siyaset yapın"

çağrısında bulunan, istemeye istemeye çıkarttığı tezkere için "İnşallah kullanmayız" temennisi serdeden;

"Hele bir Bush'la görüşeyim de.."

hesapları yapan bir Başbakan'ı alnından öperdim...

(Yeni bir Amerika gezisinin nimetlerinden olmamak için "Efendim, ABD ziyaretini iptal etmemiz son derece yanlış olur" diye çırpınan "yakın çevreyi" de ayrıca yanaklarından öper, kulaklarını sevimli sevimli okşardım...)
Ben terörist olsaydım,

'Çankaya Zirvesi"ne 'son terör olaylarını değerlendirmek üzere" "siyasi parti liderleri" arasında Ahmet Türk'ü de davet eden bir cumhurbaşkanı olduğunu düşündükçe mutluluktan gözlerim yaşarırdı...
Hele hele.."Terörle Mücadele Zirvesi"nin ardından yayınlanan bildiride uyarının benimle birlikte, 12 yiğidini kaybetmenin infialini yaşayan halka da geldiğini görünce, hemen yeni bir kanlı eylemin hazırlıklarına girişirdim!

( Bkz. 21 Ekim 2007, Terör Zirvesi bildirisi:

"Halkımızın, haklı tepkisini gösterirken, kardeşlik duygularına zarar verecek tutum ve davranışlardan kaçınarak, her durumda sağduyusuna koruyacağına, güç birliği içinde hareket edeceğine, birlik ve beraberliğini güçlendirerek teröre karşı en anlamlı cevabı vereceğine inancımız tamdır." ) Oysa. gösterilen tepkilerin hiç birinde Kürt vatandaşlarımız hedef alınmadı, bu hassasiyet de neyin nesi?
Ben terörist olsaydım,
Bölücüler her fırsatta Apo posterleriyle yürüyüşler yapıp pkk lehine slogan atarken; "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atanların polis engeliyle karşılaştığı bir ülkede hedefime çok yaklaşmış olmanın heyecanını yaşardım...

DTP'li belediyelerin PKK'ya açıkça lojistik destek sağlamalarına göz yuman,

buna karşılık Emirdağ Belediye Başkanı hakkında "Atatürk heykelini yenisiyle değiştirdiği için" soruşturma açan bir İçişleri Bakanlığı'na plaket verirdim...
Ben terörist olsaydım,
Şehit haberlerinin geldiği gün dansöz oynatan medyayı öpüp başımın üstüne kordum..."Kürdistan bayrağı" adı altındaki kirli bez parçası elden ele dolaşırken, İstanbul'un göbeğinde bir evde asılı Türk bayrağını indirmeye kalkışan polisle gurur duyardım...

Ve ben terörist olsaydım şaşırdığım tek şey, bu kadar ihanete rağmen bir ülkenin nasıl hâlâ ayakta kalabildiği olurdu...

Allah herkese böyle yönetilen bir ülkede terörist olmayı nasip etsin..
Amin!

Bu yazılanların altına imzamı atarım daha nedene bilirki.

Aynen bende imzamı atarım.
Dünyanın en şanslı teröristleri güneydoğuda yaşıyor.

hükümet amerikan ve ab yalakası. onlar kim ya sen kendi işine baksana koskoca Türkiye Cumhuriyetine kim karşı durabilir??

arkadaşın yazdıklarına katılıyorum paylaşım için sağol

Haklsın kardeşim benim budur işte!! Ne zaman patlak vercek diye bakıyorduk ve patlama zamanı geldi adamlar gerçekten patladı!! ülkenin milletin zaafını kullandılar açığını buldular ve kurşunları yağdırmaya başladılar!! sonuç 50 civarı asker şehit!!! bakalım daha neler yaşatcak bu hükümet bize!! paylaşım için sağolasın kanka!!

daha ayın 5inde amerikaya gidecekmiş görüşecekmiş miş miş li cümleler hep kopil adamların lafı geçtiğinde döner adam açıkça kullanma gereği duymayız inşallah dedi daha ne desin ...

son derece güzel bir yazı olmus.Bu ülkede bu yönetim altında ancak kanlı katilleri sevindiririz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah kardeslerimize dayanma gücü versin bir an önce bu yönetimdende bu kanlı katilllerden bu canavarlardan kurtulmak nasip olsun ülkemize.
LANET OLSUN TERÖRE

Geri