Ben sizin bir sey bildiginizi zannetmistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sogamm

New member
Reaction score
0
Sitenize severek kayit oldum vatanimdan 5000 km uzakta tek basima surunme eylemlerini gerceklestiriyorum ve ancak daha 2 sene sonra sahibi olabildigim internet ile kendi vatandaslarimdan cozemedigim bir red flag 6.0 konusunda yardim istedim ama saolsunlar mesajimi silmis bir cevap dahir vermemisler bu sizin konuyu anlamadiginiz anlaminami geliyor yoksa benim sizleri gozumde fazlami buyuttugum anlamina geliyor kusura bakmayin ama insan bir lutfeder ve kisacik bir cevap yazar kusura bakma arkadasim anlamiyorum bu konuyu tesekkur ederim ilginize niye bir cevap alinir karsiliginda kolay gelsin...

anlarlar ya da anlamazlar sorun o değil de herşey bir düzen içinde olmazsa o zaman hiç kimse hiç bir soruya cevap veremez. sen şimdi daha yeni internete sahip olmuşsun HH nin nasıl bir yer olduğunu anlamamışsın. burada görevli arkadaşlar hergün binlerce insanla uğraşıyor.konunu doğru yere açarsan kimse sesini çıkarmaz. yanlış yere açmışsın silmiş. senin 5000 km uzaktan gelip gelmediğini internete yeni kavuşup kavuşmadığını red flag sorunu müneccim değiller ki anlasınlar değil mi? bu işler yavaş yavaş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri