Ben sizi AKP'ye isyana çağırıyorum

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Ben sizi AKP'ye isyana çağırıyorum

Kılıçdaroğlu, Sındırgı'da esti, gürledi

2dboyv5.jpg

Erdoğan'ın çocukları için yapılan villa, inşaat halinde...
vpdrfd.jpg

Erdoğan'ın çocukları için yapılan villanın tamamlanmış hali...

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde bu yıl 11'nci kez düzenlenen Yağcıbedir Halı Festivaline katılırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert eleştiriler yöneltti, yeni bir dosyası olduğunu açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'le Sındırgı'ya gelen Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'la halı standlarını gezip, esnafla sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Meydan Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla söyleşirken birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Başbakan Erdoğan'ın Kürt açılımını eleştiren Kılıçdaroğlu, "Başbakan çıktı, `Kürt açılımı' dedi, dışarıya çıktı `demokratik açılım' dedi, öteye geçti `milli birlik açılımı' dedi. Beyefendi ABD'ye gitti. `Demokratik açılımı, hazmettire hazmettire kabul ettireceğiz' dedi. Sen kimsin de Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına hazmettiriyorsun? Başbakansan başbakanlığını bil. Kimse Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına zorla hazmettiremez. Bakın, biz bu başbakanın demokrasi anlayışını hazmedemedik. Biz bu başbakanın medya üzerine baskı kurma anlayışını hazmedemedik. Biz Başbakan'ın köylüyü çiftçiyi ezmesini hazmedemedik. Şimdi `Domates 5 kuruş' diyorsunuz, eğer bu Başbakanı hazmederseniz, seneye 1 kuruş olur. Sizden istirham ediyorum. Dürüst ve namuslu politikacılara oy verin. Kul hakkı yemeyen politikacılara oy verin. Bunlara bakın, hepsi köşeyi döndü" diye konuştu.

`EN ZENGİN BAŞBAKANA HADİ CANIM SENDE!'

Başbakan Erdoğan'ın ABD'de yine biri soru üzerine Rize'deki çocukluğunu hatırladığını aktaran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Başbakan, `Rize'de küçükken ayakkabılarım yırtıktı, altları delikti. Okula gider gelirken ayaklarımız kızarırdı' diyor. Sayın Başbakanın söyledikleri doğrudur. Sayın Başbakan, onu anlattığı zaman ben kendi çocukluğumu hatırlıyorum. Belki benim kuşağımda olan herkes de kendi çocukluğunu hatırladı. Hiç birimizin doğru dürüst ayakkabısı yoktu. Türkiye fakir bir ülkeydi. Şimdi, Sayın Başbakana, Sındırgı'dan soruyorum. Sayın Başbakan, `Rize'den çıkarken doğru dürüst ayakkabın yoktu. Kasımpaşa'da oynarken ayağına futbol ayakkabısı alacak paran yoktu' Peki sen nasıl oldu da dünyanın en zengin başbakanlarından birisi oldun?' Sormayacak mıyız biz bunu? Bunu sormazsak, bu ülkede demokrasi yoktur demektir. Demokrasi halkın sorgulama hakkını sonuna kadar kullandığı rejimdir. Aksi halde sorgulamazsak, aklımızı birisine kiraya vermişiz demektir. Biz aklımızı kiraya veren insanlar değiliz. Sen kardeşim kalkacaksın geleceksin Rize'den 1 milyon dolarlık villada oturacaksın. Sayın Başbakan iş hayatına atıldığında ben de devlet memuru oldum. Onun maaşından en az iki kat daha fazla aldım. Benim mal varlığım internet sitemde yayınlanmış durumda. Benim çocuklarımın da milyon dolarlık villaları yok. Kısıklı'da 5 tane villanın etrafını çift duvarla öreceksin, sonra da `Fakir fukara, garip gureba dostuyum' diyeceksin. Hadi canım sen de"

İŞÇİ EMEKLİLERİNE İSYAN ÇAĞRISI

Bu ülkede, AKP hükümetinin sayesinde 7 milyon emekli açlık sınırının altında kaldığını ileri süren Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"AKP geldi geçen yasama döneminde hükümet oldu. 5510 sayılı SGK yasasını çıkardı. O yasada bir madde var. Diyor ki, `Emekliye milli gelir artışından pay verilmez. Refahtan emekliye pay verilmez' diyor. Bu yasa görüşüldüğünde parti olarak parlamentoyu terk ettik. İşçi Emeklileri Derneği'ne kart gönderdim. Karta düştüğüm notta `biraz sesinizi yükseltin' dedim. Bir baktım yandaş medyadan beni arıyorlar. `Efendim sizin kartınız elimize geçti. İşçi emeklileri derneği başkanına bunu demişsiniz'. Eee ne olmuş. `Emeklileri isyana çağırıyorsunuz.' Daha sonra İşçi Emeklileri Derneği Başkanını ziyaret ettim. Başkan dedi ki, `Biz bu kartı almadık.' Benim gönderdiğim kartı alıyorlar demek ki, hepsini kontrol ediyorlar ve bunu gazetelerinde yayınlıyorlar. Televizyonlarında söylüyorlar. Emeklilere yüzde 1.83 zam yaptılar. Elektriğe, gübreye, huzurevi ücretlerine yapılan zam size verilen zamlardan çok çok fazla. En hafifi yüzde 8, bazıları yüzde yüze çıkıyor. Başkana sesinizi çıkarın demekle eksik söylemişim. Ben sizi AKP'ye isyana çağırıyorum, mazlumun ahını almaya çağırıyorum. Kendi yandaşlarının cebini dolduracak, benim emeklim perişan olacak. Dokuz milyon emekli var eşleriyle birlikte 15 milyon yapar. 15 milyon emekli isterse bir partiyi tek başına iktidara getirir. Biz sizin hakkınızı savunuyoruz, siz diyorsunuz ki hayır bizi mağdur eden partiye oy vereceğiz. Buna akıl tutulması denir. Akıl tutulmasını reddedin"

İŞTE YENİ DOSYA

Esnaf ziyaretleri sırasında AKP Sındırgı İlçe Başkanı Danyal Eroğlu'nun eczanesine bilmeden girdiğini, başkanın kendisine neden seçim sırasında dosya çıkarıp, daha sonra çıkarmadığını sorduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Sındırgı'da yeni bir dosya açtı. Kılıçdaroğlu, "Hazine müsteşarlığının önünde bir dosya var. Bu dosyayı hazine müsteşarı niye imzalamıyor. Medya duysun, sorsunlar. Bu raporu bekliyorum ben. O raporda hangi bakanın dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor. O raporda 1.3 milyar liralık yani eski rakamla 1.3 katrilyon liralık bir hortum var arkadaşlar. O arkadaş sormasaydı, Sındırgı'da bunu söylemeyecektim. Başbakan cevabını versin, Ali Babacan cevabını versin. Yoksulun sırtından doyan doyana. Bunlar yoksulun sırtından doydular. Bu dosya onunla ilgili. Bu dosya çıktığı zaman o yoksulluğun nasıl sömürüldüğünü, kömür dağıtarak nasıl birilerine katrilyonların aktarıldığını hep beraber göreceğiz. Yürekleri yetiyorsa imzalasınlar. Bekliyorum" dedi.

`TÜRKİYE'DE ADALET VAR MI?'

CHP'li Kılıçdaroğlu, Sındırgı'daki söyleşisini yine bir fıkra anlatarak bitirdi. İşte o fıkra:

"Başbakan İsviçre'ye gidiyor. İsviçre Başbakanı ona bakanları tanıtıyor. İşte Dışişleri Bakanımız, Maliye Bakanımız, Milli Savunma Bakanımız, Denizcilik Bakanımız. Başbakan `Bir dakika diyor. İsviçre'de deniz yok ki, Denizcilik Bakanlığınız var' diyor. İsviçre Başbakanı da `Haklısınız Sayın Başbakan. Ama sizde de adalet yok ama adalet bakanlığı var' yanıtını veriyor. Kılıçdaroğlu, bu fıkrayı emeklinin hakkını yiyerek, emekliye milli gelir artışından pay vermeyerek, emekliyi açlık sınırının altına düşürerek, çiftçinin alın terini sömürerek, çiftçinin alın terini birilerine peşkeş çekerek, ekonomiyi borsa ve faiz kıskacında tutarak adaletsizliğe yol açan hükümeti eleştirmek için ağlattığını söyledi.

KAYNAK: http://haber.gazetevatan.com/Ben_sizi_AKPye_isyana_cagiriyorum/261248/1/Gundem

Kılıçdaroğlu bu ülkenin siyasilerinin ne kadar yalancı olduğunun en büyük göstergesi. Bu güne kadar onlarca dosyadan bahsetti ama hiç birini açıpta içindekileri bize okumadı.. R.Tayyip Erdoğanın dünyanın en zengin başbakanlarından biri olduğunu söyledi hatta bu linkteki haberi kaynak gösterdi " http://www.tumgazeteler.com/?a=4751065 " ama onunda düzmece olduğu ortaya çıktı . hemde tamı tamına bin kat abartılarak.. İngilizcede million = milyon demektir.. billion ise = milyar demektir. Kılıçdaroğlu milyon ve milyarı karıştırmış ve 2 milyon dolar yazılı serveti 2 milyar dolar olarak açıklamıştır.

Dünyadaki Liderlerin gerçek servetleri ile ilgili Listeyi bulabileceğiniz link aşağıdadır Lütfen bakıp Kendiniz karar verin. Kılıçdaroğlu'nun ne kadar yalan söylediğine.... saygılarımla

http://en.wikipedia.org./wiki/List_of_heads_of_government_and_state_by_net_worth#_note-1

"List of heads of government and state by net worth
From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

There is currently no text in this page. You can search for this page title in other pages, or search the related logs." diyor.

"List of heads of government and state by net worth
From the Wikimedia Foundation
Jump to: navigation, search

There is currently no text in this page. You can search for this page title in other pages, or search the related logs." diyor.

tekrar dener misin..?

isyana çağırmanıza gerek yok
ayrıca milyon dolarla milyar dolar tartışması var galiba
en son aldığı villaların değeri nedir
asdece iki milyon doları olan birisi o villaları alabilirmi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında başlayan "servet polemiği" tüm hızıyla sürüyor. Baykal, bugün Erzurum'dan seslendiği AKP Genel Başkanı Erdoğan'a, "Oğlunun villasını da satacak mısın?" diye sordu. Baykal'ın bu sorusu gözleri Erdoğan'ın çocuklarının villalarına çevirdi.

GERÇEK GÜNDEM, medyanın peşinde olduğu beş villadan birinin fotoğrafını çekmeyi başardı. AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin imar izniyle yapılan villaların her birinin değerinin en az bir milyon dolar olduğu ifade edilirken, bazı sorular da yeniden gündeme geldi.

Üç yıl önce "Oğlumu bursla okutuyorum" diyen Erdoğan'ın malvarlığındaki bu artış, "Villaların kaynağı nereden geliyor? Beş milyon dolar tutarındaki evlerin geliri nasıl oluşturuldu?" sorusunu ortaya çıkarıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu sorulara, "Bazı mülklerimi satarak sahip oldum" dese de kamuoyu tatmin olmuyor. GERÇEK GÜNDEM'in ortaya çıkardığı fotoğraf ise tartışmayı daha da alevlendirecek gibi görünüyor.

Öte yandan, haber merkezimizin ulaştığı bilgilere göre, adı geçen beş villanın inşaat işlerini AKP'li bir müteahhit yürüttü. Müteahhit aynı zamanda, AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyeliği görevinde de bulundu. Villaların kaba inşaatını bitiren AKP'li üye, evlerin içini ise Pierre Cardin ve Beymen'den alınan eşyalarla donattı. Aynı AKP'li üye daha sonra görevinden istifa etmek zorunda kaldı.

kaynak

isyan çıkararak ülke yönetilmez ülke yukarılara taşınmaz gerçi türkiyede solun silahı proje üretip uygulamak yerine ayaklanma isyan anarşi eylem olmuştur ama ... ,
bide bu 7 milyon açlık sınırında emekli var diyor doğrudur vardır anlamadığım memlekette isyan çıkararakmı halllolucak hadi onu geçtim napçaksın başa geçince emeklilerin maaşını iki katınamı çıkarıcaksın ? angi kaynakla yapıcaksın neden bunuda yanında açıklamıyosun...

Bence Nakit Olarak 2 Milyon Doları Var.Geri Kalan Servetini HEDİYELER Oluşturuyor...

"AKP geldi geçen yasama döneminde hükümet oldu. 5510 sayılı SGK yasasını çıkardı. O yasada bir madde var. Diyor ki, `Emekliye milli gelir artışından pay verilmez. Refahtan emekliye pay verilmez'

Böyle birşey olabilir mi? Emekliye zam 1.83.. 2.00 olsaydı nasıl öderlerdi.:glare:Zam işine gelince şahane ama.

bu ülkeye bu ülkeden olupta kim ihanet ediyorsa söğüşlemeye çalışıyorsa ona lanet olsun.

adana seyhan ilçesi seçimden önce ikiye bölündü ve çukurova olan ilçeyi chp nin adayı kazandı.hayırlı olsun.fakat şöyle bir durum varki.belediyenin temizlik işleri ihalesini istanbul firmasına vermişler.ilçenin heryerinde istanbul plakalı çöp araçları çalışıyor.bu işleri de kılıçtaroğlu organize ediyormuş.

yandaş medya ve chp medyası deyip durmayın.haberin doğruluğu var mı ona bakın.ben haberi yapana değil haberin doğruluğuna bakarım.

EmekLiLerin maaşLarına iyiLeştirme yapıLdığı gün Bu üLkede adam akıLLı bir iş yapıLdığının söyLeneceği iLk gün oLacaktır.

sizler kimsinizde isyana çağırıyosunuz halkı ayaklandırıyosunuz bizlerin sizler kadar aklı yokmuki öncü oluyosunuz saçma sapan hareketleri bırakın adamlar sizi sıkıştırdı tabi kuyruk acınız var ve olmayada devam edecek eski günleriniz bitti lale devrini kapattınız artık bundan sonra cezaevi günleri var.

dünya tarihinde benzerleri gör+üldü ama sonlarini millet cezalandirdi
öyle belediye yada basbakan olarak milyonlar kazanilmaz coban sülünün yigeni gibi yada cem uzanlar gibi iste olay burada yatiyo zaten yiyiciler cok bir türlü bitmiyor
devlet mali deniz yemeyen keriz anlayisi hala devam ediyor

CHP nin kadrolu yayın organı Doğan Medyasının şişirme balonu dürüstlükden

bahsedeceğine gitsin CHP nin kayıp trilyonların hesabını versin

Hey kılıçdaroğlu nereye harcadını O tirilyonları

hani nerde faturaları

Bu halkı keriz yerine mi koyuyorsunuz? Sizi gidi Hac bu sene de Kurban Bayramına denk geldi diyenler. Aklınızdan şüphe ediyorum. Siz kim İsyana Çağırmak kim?

Uyan türkiye uyan memleket elden giddiyor
bir gün bir bakmışsın yatıcak yerin kalmamış onu bile satmış bu yönetim
bu memleket dolandırıcılıkla, haince, para ile satın alınmadı ki sen gidip yurdum yerlerini araplara satıyorsun...

[ı]...TÜRKİYE CUMHURİYETİ...[/ı]

adı: Türkiye cumhuriyeti
dili: Türkçe
marşı: Istiklal marşı
bayrağı: şehit kanlarından almış kırmızı üzerine ay yıldız
sahibi: Türkiye cumhuriyeti vatandaşları... (akp değil)

Bu halkı keriz yerine mi koyuyorsunuz? Sizi gidi Hac bu sene de Kurban Bayramına denk geldi diyenler. Aklınızdan şüphe ediyorum. Siz kim İsyana Çağırmak kim?

Değerli onurlu dinimizi herşeye bulaştırmadan yapamıyorsunuz değil mi?

yandaş medya ve chp medyası deyip durmayın.haberin doğruluğu var mı ona bakın.ben haberi yapana değil haberin doğruluğuna bakarım.

En zengin başbakan kısmının doğruluğunu tartışmaya gerek kalmadı sanırım. Haberin orjinal linkini verdik.

Peki şu villanın bir tapu görüntüsü yok mu acaba..? Hani onuda sen versen diyorum.. Çok şey mi istiyorum yoksa...

Geri