Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakmayın nereye yazacagımı bilemedim.bazen elime güzel programlar geciyor.bunu hackhell le paylaşmak istiyorum fakat bir türlü beceremiyorum yardımcı olurmusunuz?ne yapmalıyım
konun yanlış yerde ama madem actın elimden geldiğince yardımcı olayım.
öncelikle paylaşacağın programı bi siteye upload etmelisin
daha sonra upload ettiğin linki hackhell e vererek programını paylaşabiirsin
bu kadar basit
konuyu nereye acacagımı bulamadım zaten cogu yere konu acamıyorum .ben upload ediyorum fakat sonra
teksan, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir.
diye bi sayfa cıkıyor
bi türlü aşamadım bu engeli .
program paylaşmak için siz üyelerimiz altta verdiğim linki kullanabilirsiniz..
sizin konu açmaya çalıştığınız bölüm hackhell upload area;sadece hackhell upload team üyeleri ve yöneticilerin konu açabileceği bir bölümdür..
iyi forumlar..
upload area hariç forum içinde programın konusuna uygun paylaşımları yapabilirsin, bu resimli bir anlatımla birlikte olur, oyun olur veya program olur... uygun bölüm altına yaparsın..
upload işinde bir sıkıntı çekmiyorsan gerisi kolay..