Ben Ona Yıldız Olduğunu Hatırlatırım

icemen

New member
Reaction score
0
Gschusterbernd.jpg

Alman hoca, Quaresma için yönetime, "Gittiği takımlarda sorun yaşadığı bir gerçek ancak ben onu oynatabilirim" dedi Alman hoca, Quaresma için yönetime, "Gittiği takımlarda sorun yaşadığı bir gerçek ancak ben onu oynatabilirim" dedi

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, alınmasını çok istediği Ricardo Quaresma için yönetime garanti verdi. Alman hoca, Madrid`de yapılan durum değerlendirmesinde yönetimin Portekizli futbolcu ile temas halinde olduğunu öğrenince çok sevindi.

QUARESMA`YA KEFİL OLDU
Schuster, "Quresma yıldız bir isim. Gittiği takımlarda bazı sorunlar yaşadığı doğru. Ancak ben onu oynatabileceğini düşünüyorum. Önemli olan Quaresma`ya yıldız olduğunu hissettirebilmek ve sorumluluk vermek. Benim takımımda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu konuda şüpheniz olmasın" dediği ifade edildi.​

Kaynak

mourinho bile oynatamadı. umarım şımarıklık yapmaz. avrupada başarı şart

Q7 Barçada sıkıntı yaşadı ama bu takım Dünyadaki en mükemmel takımlardan birisi. Porto ve Lizbonda herhangi bir sorunu yoktu. Tahminime göre bizde de herhangi bi sorun yaşamayacaktır..

Hocamız ne diyorsa o..:)

Eğer dediğini yaparsa büyük başarı olur. Quaresma'nın anlaşmaya koyduğu maddelere bakılırsa Türkiye'ye parasını alıp züppelik yapmaya geliyor.

Geri